Dorian Popa ar fi fost prins la volan sub influența canabisului. Vloggerul era în lenjerie intimă

0
Publicat:

Vloggerul Dorian Popa ar fi fost prins la volan sub influența canabisului, potrivit unor sursele G4Media. Celebrul influencer ar fi șofat îmbrăcat în lenjerie intimă, spun sursele citate.

Dorian Popa a fost prins drogat la volan
Dorian Popa a fost prins drogat la volan

Șoferului i-au fost recoltate probe biologice

 Sâmbătă, IPJ Ilfov a comunicat, că vineri (27 octombrie) seara, un echipaj al Poliției Rutiere a oprit în trafic, în localitatea Domnești, un bărbat care a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a transmis IPJ Ilfov. 

Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

„Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se mai arată în comunicat.

Potrivit surselor G4 Media, șoferul în cauză ar fi vloggerul Dorian Popa (35 de ani).

Pasionat de mașini

Amintim că, la începutul acestui an, voggerul Dorian Popa anunțat că și-a cumpărat primul său Lamborghini, pe care l-a comandat la începutul lui iunie 2022, din fabrica Lamborghini din Italia.

Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place”, a afirmat Dorian Popa.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite