Dieta Loredanei Groza. A renunțat la un aliment consumat de foarte multă lume: „Sunt ca Djokovic”

0
Publicat:

Provocată la o discuție despre diete și produsele pe care le evită, Loredana Groza a dezvăluit, pentru Unica.ro, că a renunțat la un aliment consumat de multe persoane.

Loredana Groza. FOTO Facebook Loredana Groza
Loredana Groza. FOTO Facebook Loredana Groza

Artista, în vârstă de 53 de ani, a mărturisit că încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos, care să-i asigure energia necesară ritmului ei activ, dar care să o și țină departe de kilogramele în plus.

„Nu mă ating de pâine”

Vedeta, care joacă în producția „Lasă-mă îmi place! Camera 609″, precizează că are grijă la alimentele pe care le consumă, optând pentru o dietă echilibrată.

Loredana Groza spune că se ferește de excese, are grijă să se odihnească suficient și face sport regulat, iar printre măsurile pe care le-a luat se numără și excluderea unui aliment din meniul său zilnic.  

„Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. (...) Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru”, a declarat solista pentru Unica.ro.

Amintim că, de mulți ani, Loredana Groza a renunţat la dulciuri, zahăr rafinat și junk-food, iar în fiecare zi petrece aproximativ o oră și jumătate la sală.  

„O veți cunoaște pe Felicia Soare”

De vineri, fanii o pot pe Loredana în producția „Lasă-mă îmi place! Camera 609″. Vedeta a făcut vineri un anunț pe Facebook.

„În acest nou serial o veți cunoaște pe Felicia Soare, personajul pe care îl voi interpreta alături de o galerie de actori îndrăgiți dar și tinere talente la debut!”, a scris Loredana pe pagina sa de socializare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite