Loredana Groza s-a despărțit de soț după 25 de ani de căsnicie. Împreună au o fiică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loredana Groza (52 de ani) s-ar fi despărțit de soțul ei, Andrei Boncea, cu care a format un mariaj de 25 de ani, după cum a lăsat de înțeles tatăl ei, anunță Click.

Loredana Groza și soțul ei Andrei Boncea
Loredana Groza și soțul ei Andrei Boncea

În urmă cu ani de zile, vedeta a renunțat la purtarea verighetei, iar faptul că nu s-a mai afișat cu partenerul ei a alimentat zvonurile potrivit cărora relația lor s-a încheiat.

Loredana Groza și Andrei Boncea au format un mariaj fericit, în urma căruia a rezultat venirea pe lume a fiicei lor, Elena, în vârstă de 25 de ani.

Deși artista a fost mereu extrem de rezervată în ceea ce ține de viața sa privată, Vasile Groza, tatăl cântăreței, a confirmat despărțirea.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus Vasile Groza pentru cancan.ro.

Loredana a fost mereu discretă cu detalii legate de viața sa personală și a evitat să vorbească despre despărțire chiar și atunci când a renunțat la verighetă.

Cine este Andrei Boncea 

loredana si andrei boncea jpg

Într-un interviu, Loredana vorbea despre secretul căsătoriei de lungă durată.

Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, povestea Loredana Groza pentru revista Viva.

În vârstă de 51 de ani, Andrei Boncea este producător de film și televiziune, care a contribuit la realizarea a numeroase producții internaționale filmate în România, cum ar fi: „Amen”, „Callas Forever” sau „Modigliani”.

Are la activ numeroase producţii cinematografice de succes precum: „Supravieţuitorul', „Fire and Ice: Cronica Dragonilor' şi „Garcea şi oltenii'.

În colaborare cu Dragoș Buliga, a realizat serialul de comedie „Las Fierbinți", care s-a bucurat de un succes neașteptat în România.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite