Irinel Columbeanu, umilit de Mr. Pink, în America: „M-a certat într-o parcare” VIDEO

0
Publicat:

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu trăiește o viață luxoasă în America, alături de Mr. Pink, bărbatul cu care se iubește de mai bine de 10 ani și care i-a devenit soț anul trecut. Fostul milionar de la Izvorani l-a cunoscut pe actualul partener al fostei soții.

Monica și Irinel Columbeanu sunt nevoiți să păstreze legătura prin prisma Irinei, fetița pe care o au împreună și care locuiește alături de mama sa și de Mr. Pink, pe care fostul milionar l-a și cunoscut.   

A mărturisit-o într-un podcast, în care Irinel Columbeanu a vorbit despre momentul în care s-au întâlnit în 2016, dar și despre contextul în care s-au reîntâlnit un an mai târziu.

Irinel Columbeanu, Monica și Pink. FOTO colaj Click
Irinel Columbeanu, Monica și Pink. FOTO colaj Click

Irinel Columbeanu a dezvăluit că afaceristul chinez l-a certat în timp ce se aflau într-o parcare. 

De ce l-a certat Mr. Pink pe Irinel Columbeanu

S-a întâmplat la a doua întâlnire, în 2017, când se discuta plecarea Irinei la mama ei, iar Irinel Columbeanu a fost nevoit să dea din nou ochii cu Mr. Pink.

„Voiau ei să o las pe Irina și m-a certat într-o parcare Pink, spunându-mi că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc la viitorul ei, de ce nu o las acolo. Mi-a zis niște lucruri care până la urmă au făcut sens pentru mine”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”. 

 Articolul integral, în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite