Motivul real pentru care Monica Gabor nu-l aduce în România pe Mr. Pink

0
Publicat:

Monica Gabor și-a găsit dragostea în brațele lui Mr. Pink, un milionar din America, la scurt timp după destrămarea mariajului cu Irinel Columbeanu, tatăl fiicei sale, Irina. Actualul partener al Monicăi nu a călcat însă până acum pe meleaguri românești.

Irinel Columbeanu, Monica Gabor și Mr. Pink. FOTO Colaj Click
Irinel Columbeanu, Monica Gabor și Mr. Pink. FOTO Colaj Click

Irina, care trăiește cu mama ei și Mr. Pink în America

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi. Mariajul nu a durat foarte mult. Au însă împreună o fiică, Irina, care trăiește cu mama ei și Mr. Pink în America, în timp ce fostul milionar de la Izvorani își duce traiul într-un azil de bătrâni din România. 

Motivul pentru care Mr. Pink nu a venit în România 

În urmă cu mai mulți ani, de Paște, când tatăl Monicăi, Emil Gabor, și-a revăzut fiicele, a fost întrebat care este motivul pentru care „ginerele lui” nu a fost prezent.

„Vine şi el.(...) Ce zice? Că poate se întâlneşte cu Columbeanu. Dar ei nu mai au nimic împreună", a declarat Emil Gabor pentru Antena Stars.

Relația Monicăi cu Mr. Pink

În urmă cu doar câteva luni ieșea la iveală faptul că Monica Gabor nu ar avea o viață atât de strălucită în brațele milionarului chinez.

„Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului (...). După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a declarat unul dintre apropiații tinerei, pentru Playtech.ro.

 Articolul integral, în Click!

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite