Cum l-a afectat pe Tom Cruise divorţul de Katie Holmes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Katie Holmes n-a mai fost de acord cu orientarea religioasă a soţului ei, Tom Cruise, şi a intentat divorţul, actorul a fost profund afectat, iar urmările s-au văzut atât la nivel emoţional, cât şi fizic.

Deşi divorţul s-a oficializat abia luni, cei doi s-au separat de câteva luni. Potrivit „Daily Mail“, la numai o lună de la despărţire, actorul a slăbit peste şase kilograme. Pentru a reuşi să depăşească momentul, Cruise s-a refugiat în muncă şi, cu toate că prietenii şi familia i-au cerut să ia o pauză, actorul nu a ţinut cont de sugestiile lor. „Pare să nu mai fie el. Nu s-a mai antrenat aşa cum o făcea de obicei şi nici nu prea a acordat atenţie alimentaţiei. Hainele au ajuns să atârne pe el“, a declarat un apropiat.

Pentru binele fetiţei lor în vârstă de şase ani, Suri, actorul Tom Cruise (50 de ani) şi actriţa Katie Holmes (33 de ani) s-au despărţit amical.

Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri şi locuieşte cu aceasta într-un apartament din New York, iar Tom Cruise are dreptul de vizită. Potrivit site-ului TMZ.com, actorul va plăti o pensie alimentară totală de peste 10 milioane de dolari până când fiica lui va împlini vârsta majoratului.
Cruise şi Holmes s-au căsătorit în 2006, iar relaţia lor a fost intens mediatizată de-a lungul timpului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite