Tom Cruise vrea să cumpere casa de vacanţă din Italia a lui George Clooney

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tom Cruise intenţionează să-şi recapete liniştea interioară după divorţul de Katie Holmes.  Foto: thenews13.com
Tom Cruise intenţionează să-şi recapete liniştea interioară după divorţul de Katie Holmes.  Foto: thenews13.com

Actorul Tom Cruise, care trece printr-o perioadă grea după divorţul de Katie Holmes, intenţionează să cumpere reşedinţa de vacanţă a lui George Clooney de pe malul lacului Como, din nordul Italiei.

Starul, în vârstă de 50 de ani, a anunţat că doreşte să-şi găsească pacea interioară după despărţirea grea prin care a trecut în luna iunie, informează thesun.co.uk.

Pe lângă minunata casă de vacanţă a lui George Clooney, Tom Cruise are în vizor şi un castel medieval situat la circa 160 de kilometri depărtare de nordul Romei.

Potrivit spuselor unei persoane apropiate actorului, se pare că acesta intenţionează să cumpere o casă şi în New York, pentru a fi aproape de fiica sa, Suri, care locuieşte în prezent cu mama sa, Katie Holmes.

Tom Cruise, denumit de Forbes ca „cea mai puternică celebritate din 2006”, este unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood. Actorul american a câştigat 75 de milioane de dolari din 2011 până în 2012, anunţă editorii revistei.

El a fost nominalizat la trei premii Oscar şi a câştigat trei Premii Globul de Aur. Cele mai cunoscute filme în care a jucat Tom Cruise sunt    „Top Gun”   ,   „Misiune imposibilă”  ,    Deschide ochii/ Vanill a Sky” , „Magnolia” şi „Cu  ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut.” 
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite