Cum i-a surprins Lady Gaga pe oamenii rămaşi fără case în urma incendiilor din California FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady Gaga FOTO Instagram
Lady Gaga FOTO Instagram

Cântăreaţa Lady Gaga (32 de ani) i-a surprins pe oamenii care au fost evacuaţi din cauza incendiilor devastatoare din California. Vedeta, care la rândul ei a fost forţată să-şi părăsească locuinţa din Malibu, le-a cumpărat oamenilor pizza şi cafea, iar pe o femeie de 98 de ani a emoţionat-o într-un mod special.

Lady Gaga a ales să petreacă Ziua Mondială a Bunătăţii alături de oamenii care au ajuns în unul dintre centrele de adăpost din Los Angeles, în urma evacuărilor din calea flăcărilor ce mistuie California, potrivit Daily Mail.

„Azi este ziua mea preferată din an – este Ziua Mondială a Bunătăţii. Vă încurajez pe toţi să faceţi un act de binefacere“, a scris cântăreaţa pe contul ei de Instagram. 

Lady Gaga a luat pe toată lumea prin surprindere când a apărut la un adăpost Crucea Roşi din Los Angeles. Ea a adus pizza şi cafea şi le-a oferit oamenilor carduri de cumpărături. 

Unei bătrâne, care a fost nevoită să îşi părăsească locuinţa la vârsta de 98 de ani, i-a cântat, emoţionând-o foarte tare. Vedeta, care a purtat o ţinută sport şi o şapcă inscripţionată cu numele staţiunii devastată de foc, a petrecut aproximativ 90 de minute alături de refugiaţi, pe care i-a încurajat să depăşească acest moment. 

image

FOTO Daily Mail/Instagram Lady Gaga

Starul a postat o imagine cu voluntarii de la Crucea Roşie, dar şi cu oamenii evacuaţi alături de mesajul: „Ne avem unii pe alţii“. 

image

FOTO Daily Mail/Instagram Lady Gaga

Alături de alte vedete, şi Gaga a fost forţată vineri să evacueze locuinţa ei din Malibu, când focul se extindea cu rapiditate pe coasta din California. Cel puţin 44 de persoane şi-au pierdut viaţa în devastatoarele incendii de vegetaţie din California izbucnite săptămâna trecută, iar peste 200 sunt date în continuare dispărute.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite