Case ale vedetelor şi platouri de filmare au ars în Malibu. Zeci de staruri au fost evacuate. Charlie Sheen a transmis un mesaj îngrijorător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe vedete şi-au pierdut casele şi au fost evacuate în urma incendiului puternic din nordul Californiei. De asemenea, mai multe platouri de filmare au fost făcute scrum.

Cel puţin nouă persoane au murit şi alte zeci au fost date dispărute în urma incendiului violent din California, în timp ce staţiunea Malibu este sub ameninţarea unui alt focar care se propagă rapid, relatează AFP.

La aproape 600 de kilometri, în oraşul Malibu, unde mai multe staruri au case, a fost instaurată stare de alertă. 

Potrivit The Telegraph, actorul Charlie Sheen a transmis un mesaj îngrijorător: „Nu reuşesc să dau de părinţii mei, Martin şi Janet Sheen. Ştiu că fac parte dintr-un grup care a fost evacuat. Dacă cineva i-a văzut, vă rog să-mi spuneţi dacă sunt în afara pericolului în mijlocul acestui scenariu de groază“.

Conform primelor informaţii, proprietatea de 3.500 de metri pătraţi a vedetei de televiziune Caitlyn Jenner a fost cuprinsă de flăcări. 

De asemenea, vila în care se filma emisiunea „Burlacul“, difuzată de ABC, precum şi Paramount Ranch, unul dintre cele mai cunoscute platouri de filmare de la Hollywood, unde s-a turnat serialul HBO „Westworld“, dar şi alte producţii celebre, au fost distruse de flăcări.

image

Vila în care se filma emisiunea „Burlacul“, de la ABC 

Totodată, mai multe celebrităţi au fost obligate să-şi părăsească locuinţele, printre acestea fiind surorile Khloe, Kourtney şi Kim Kardashian, cântăreţele Lady Gaga şi Cher, actorii Will Smith, Alyssa Milano, Denise Richards, Rainn Wilson, Mark Hamill şi regizorii Guillermo del Toro şi Scott Derrickson.

image

Una dintre casele surorilor Kardashian

Cântăreaţa şi actriţa Lady Gaga a anunţat că şi-a evacuat reşedinţa din Malibu şi a trimis un mesaj de încurajare pentru toţi cei care luptă cu incendiul devastator. 

image

Locuinţa cântăreţei şi actriţei Lady Gaga 

„Am fost evacuat seara trecută. Bleak House (romanul lui Charles Dickens – n.r.) şi întreaga colecţie de romane sunt în pericol, dar darurile vieţii rămân. Sute de locuitori din Oaks şi Agoura sunt în pericol. Malibu este evacuat“, a transmis Guillermo del Toro. 

La rândul lui, actorul Will Smith a precizat că este îngrijorat pentru familia lui, aşa că este pregătit să evacueze locuinţa din Malibu imediat ce autorităţile dau ordinul. De asemenea, starul i-a încurajat pe oameni să fugă din calea flăcărilor.

„Sunt foarte îngrijorată pentru casa mea, dar efectiv nu pot face nimic. Am văzut casele prietenilor distruse de foc. Nu pot îndura gândul că Malibu nu va mai exista. Am o casă aici din 1972“, a scris Cher pe Facebook.  

Actorul Orlando Bloom a publicat o imagine de pe strada sa, în care se putea vedea apropierea focului: „Mă rog pentru siguranţa tuturor celor din Malibu şi le sunt recunoscător bravilor noştri pompieri. Vă rog să aveţi grijă de voi“.

Vezi această postare pe Instagram this is my street as of two hours ago praying for the safety of all my malibu fam, grateful to our brave firefighters please stay safe 🙏🏼 O postare distribuită de Orlando Bloom (@orlandobloom) pe Nov 9, 2018 at 3:40 PST
VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite