Coco Lee, vedeta Disney din „Mulan“, a murit la 48 de ani. Era în spital după o tentativă de sinucidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreața și compozitoarea născută în Hong Kong a murit după o lungă luptă cu depresia și după o tentativă eșuată de sinucidere, potrivit Hollywood Reporter.

Coco Lee avea 48 de ani și suferea de depresie FOTO Profimedia
Coco Lee avea 48 de ani și suferea de depresie FOTO Profimedia

Surorile lui Coco Lee, Carol și Nancy Lee, au declarat că artista de origine chineză a încercat să-și ia viața acasă, duminica trecută, însă a fost descoperită și dusă de urgență la spital. Era în comă și încercările medicilor de o a salva au fost zadarnice. Artista a murit miercuri, la 48 de ani.

Cu mare tristețe, vă dăm cea mai devastatoare veste: CoCo suferea de depresie de câțiva ani, iar starea ei s-a deteriorat drastic în ultimele luni. Deși CoCo a căutat ajutor profesionist și a făcut tot posibilul să lupte împotriva depresiei, din păcate, acel demon a luat ce era mai bun în ea“, au scris surorile Lee într-o postare în rețelele sociale.

Pe 2 iulie, a încercat să se sinucidă acasă și a fost dusă la spital. În ciuda eforturilor depuse de echipa spitalului, a murit pe 5 iulie 2023“, au adăugat ele.

Născută pe 17 ianuarie 1975, în Hong Kong, Lee s-a mutat la San Francisco, la vârsta de 8 ani, împreună cu mama și cele două surori. După liceu, a urmat Universitatea din California, apoi a avut un debut spectaculos în Asia, unde a cucerit topurile.

Printre hiturile ei se numără cântecul „Before I Fall In Love“, din coloana sonoră de a filmului „Runaway Bride“, și piesa „A Love Before Time“, din filmul „Tigru și dragon“, pe care a interpretat-o la Premiile Oscar din 2001.

De asemenea, a fost vocea personajului Mulan din versiunea în mandarină a celebrului film animat Disney.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite