Cine va avea grijă de fiica Ronei Hartner și unde va locui tânăra, după moartea artistei. „O să ne străduim...”

0
Publicat:

Rona Hartner și-a luat rămas bun de la această lume, lăsând în urmă un gol imens. Întrebarea cu privire la cine va avea grijă de fiica sa, în vârstă de 15 ani, în urma acestei tragedii, și-a găsit răspunsul. Adolescenta, rămasă acum orfană de mamă, i-a fost alături artistei până în ultima clipă.

Rona Hartner și fiica ei, Sumalya FOTO Arhivă
Rona Hartner și fiica ei, Sumalya FOTO Arhivă

Sora regretatei actrițe, Rinda Hartner, a dezvăluit detalii despre ultimele clipe ale vedetei și a oferit asigurări cu privire la viitorul adolescentei. Într-un interviu emoționant, Rinda Hartner a împărtășit cum s-au desfășurat ultimele clipe din viața Ronei și în ce fel a decis familia să se ocupe de fiica acesteia:

„Suferința ei era calmată de medicamente, era liniștită. Ieri dimineață după ce au venit asistentele să îi schimbe medicamentele și să vadă dacă e bine, eu m-am dus să iau o cafea, ea știa că sunt acolo și i-am zis: „Așteaptă-mă". Am stat de vorbă cu ea și la un moment dat am văzut-o că a zâmbit și i s-a luminat fața. Am întrebat-o pe cine vede de se bucură așa, iar în momentul acela a plecat cu zâmbetul pe buze!”, a povestit Rinda Hartner

Sora Ronei a confirmat că familia, inclusiv fostul soț al artistei, Rocco Sedano, va avea grijă de fiica sa.

„Rona a făcut tot ceea ce a făcut pentru fata ei. Noi o să ne străduim să o acompaniem în perioada asta dificilă și mai ales după ce o să se termine și înmormântarea atunci știm că vor ieși emoțiile la suprafață dar o să fim alături de ea. Fata vrea să rămână aici, în Franța, unde s-a născut și are prieteni...”, a adăugat ea.

Cum se va desfășure ceremonia de înmormântare

Cu privire la ceremonia de înmormântare, s-a specificat că sicriul va fi expus (...)

Citește continuarea pe site-ul Click!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite