Ce a ucis-o, de fapt, pe Lisa Marie Presley. De ce familia a refuzat să mai fie resuscitată la spital

0
Publicat:

Lisa Marie Presley a murit în urma unui al doilea stop cardiac suferit în timp ce se afla în spital. Familia a semnat o declarație prin care a cerut să nu fie resuscitată, pentru nu a fi ținută în viață de aparate.

Lisa Marie Presley a murit la doar 54 de ani FOTO EPA EFE
Lisa Marie Presley a murit la doar 54 de ani FOTO EPA EFE

Detalii cutremurătoare ies la iveală despre decesul Lisei Marie Presley, singurul copil al lui Elvis și Priscilla Presley, care s-a stins din viață joi, la vârsta de 54 de ani, relatează dailymail.co.uk

Mamă a patru copii, vedeta a suferit un stop cardiac la casa ei din Calabasas, California, fiind găsită de menajeră care a alertat autoritățile.

Deși a reieșit că avea puls când paramedicii au luat-o de acasă, când a ajuns la spital era în moarte cerebrală, a informat TMZ. 

În această situație, familia a cerut să nu fie resuscitată, în momentul în care Lisa Marie a suferit un al doilea stop cardiac.

Va fi înhumată la Graceland

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, va fi înmormântată la Graceland, în statul american Tennessee. Acolo se află renumita casă a tatălui său. Anunțul înmormântării a fost făcut de un reprezentant al artistei.

Lisa Marie Presley s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Ea va fi înmormântată pe terenul care găzduiește mormintele mai multor membri ai familiei Presley, printre care și cel al celebrului cântăreț Elvis Presley.

Lisa urmează să fie înmormântată chiar lângă fiul său Benjamin, care s-a sinucis în urmă cu 2 ani, la vârsta de 27 de ani.

Benjamin Storm Presley Keough a fost pus să se odihnească în Grădina Meditației din Graceland împreună cu familia sa, inclusiv bunicul său, Elvis Presley, străbunica Gladys Presley, străbunicul, Vernon Presley și stră-străbunica, Minnie Mae Presley”, au declarat, la acea dată, cei de la Graceland.  

Benjamin Keough a fost fiul Lisei Marie cu primul ei soț, Danny Keough. Danny și Lisa Marie au fost căsătoriți din 1988 până în 1994. Danny a fost cel care i-a acordat primul ajutor fostei sale soții atunci când aceasta a fost găsită inconștientă în casă. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite