Cândva un rocker rebel, astăzi super cuminte şi elegant. Adrian Despot aşa cum nu l-aţi mai văzut, la 4 ace

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
werty

Dacă vrei să fii tratat ca un rocker nu trebuie arăţi musai precum un rocker! Asta e concluzia la care a ajuns Adrian Despot care a îngropat perioada pletelor şi ţinutelor nonconformiste şi a devenit model de eleganţă masculine.

Ajuns la 42 de ani, artistul ce ”creşte” Viţa de Vie, de 20 de ani plini de succese muzicale lansate ”pe bandă”, a uimit întreaga audienţă prezentă la un spumos eveniment monden cu un look proaspăt, o eleganţă vestimentară neobişnuită tuturor ce încă-l asociază pe solist cu energicul rock star din acele vremuri zbuciumate când fanii din întreaga ţară strigau ”basul şi cu toba mare”.

 Îmbrăcat într-o ţinută sobră, asezonată cu un palton potrivit vremii de afară, Adrian Despot a păstrat totuşi spiritul rock chic folosind o eşarfă elegantă ce a înlocuit clasicul fular. Apariţia sa la patru ace a fost o reală surpriza în rândul invitaţilor la evenimentul de lansare în România a celor mai noi dispozitive IQOS3 şi IQOS 3 Multi, mulţi fiind colegi ai săi din breasla artistică. 

Ani de zile, începând din 1996, anul de început al trupei Viţa de Vie, de asemenea, anul când a devenit unul din cei mai cunoscuţi solişti vedetă ai României acelor vremuri datorită emisiunii ”Şcoala Vedetelor” (prima şi cea mai populară rampă de lansare a tinerelor talente ale muzicii româneşti de după ’89), Adrian Despot s-a simţit lejer cu părul lung, o groază de cercei mari în urechi însă, de când cu marile schimbări din viaţa sa,  atitudinea rebelă s-a mutat mai mult în muzica sa.”

Material realizat de IQOS

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite