Articol publicitar

„Ieşim la un suc incredibil de natural?“  - povestea sucului despre eco, natural, normal Profructta

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
ssss

Din luna noiembrie 2018, Profructta, producătorul român de sucuri 100% naturale, a suplimentat oferta de sucuri naturale cu linia ECO-presate la rece, continand sortimentele din fructe de pădure, crescute 100% organic. Pe lângă sucurile din mere, din pere, cireşe, vişine, coacăze  - toate presate la rece - la raft, veţi găsi şi sucurile naturale 100 % ecologice din afiene, mure, zmeură şi mixul din afine, mure, zmeură şi cătina.

Incredibil de natural!

Te întâmpină, scris cu slove rotunjite, sloganul de pe eticheta sucurilor Profructta, aşezate atent în rafturi.

Ca să nu vă plictisim, v-am întreba: când a fost ultima dată când aţi auzit cuvântul “slovă”?

Dar, când a fost ultima dată când aţi crezut cu adevărat că “naturalul” de pe etichetă e naturalul acela normal, firesc care ne face bine, nu e modificat, adaugat?

#purSiSimplu natural

Acesta nu este un “basm” despre sucuri 100% naturale, după cum veţi constata în cele ce urmează. E o realitate accesibilă oricărui consumator român. Proprietăţile nutritive ale sucurilor Profructta şi efectele benefice asupra organismului au fost verificate şi confirmate prin analize temporizate, în cadrul Centrului de Bioanaliză al INCD Ştiinţe Biologice Bucureşti.

Produs premium, compatibil oricărui stil de viaţă, oricărui tip de consumator, în sucurile naturale Profructta vei găsi cât mai multe vitamine, cât mai puţine calorii. Fie că alergi la maraton sau eşti tânăr părinte, sucurile Profructta ECO sunt dovadă clară a normalităţii care trebuie să genereze stare de bine, sănătate, vitalitate.

Cum a fost posibil #purSisimplu natural?

Cu unitate de producţie la Câmpulung Muscel, cu materia prima colectată din pădurile din zonele Câmpulungului, fabrica Profructta scoate pe piaţă sucuri naturale 100%, presate la rece, fără niciun fel de aditivi, fără adaos de zahăr, apă, conservanţi sau coloranţi, pasteurizate scurt, conţinând vitamine şi minerale benefice pentru dezvoltarea armonioasă a organismului. Calitatea materiilor prime şi a produsului finit sunt recunoscute prin certificări ECO, ale căror pictograme se regăsesc pe eticheta sucurilor brandului românesc.

Ce ar trebui să ştiţi dvs.?

Cu cât sucurile sunt mai puţin procesate, cu atât nutrienţii se păstrează în compoziţia acestora. Pentru a asigura păstrarea produselor pe o perioadă cât mai îndelungată, fără conservanţi sau alte substanţe care pot altera conţinutul lor, atenţia la procesul şi etapele de fabricaţie este obligatorie.

Aşadar, pentru a obţine sucul 100% natural, fructele, din pădurile locale, trec prin următoarele etape:

  • Selectia furnizorilor si a zonelor de unde provin fructele;
  • Sortatea lor manuală;
  • Spălare sub jet de apă curgătoare;
  • Presare la rece;
  • Eliminare sedimente prin centrifugare;
  • Pasteurizare scurtă la 82 de grade;
  • Ambalare suc în recipient din sticlă.+

Iar condiţiile prin care calitatea premium este asigurată? După cum urmează:

  • Depozitarea fructelor proaspete se face în spaţii cu temperatura controlată;
  • Raportul fructoza / aciditate optim: dat de momentul recoltării. “Zahărul” (fructoza) din sucurile naturale româneşti Profructta este un rezultat al fructozei conţinute de fructe şi nu un rezultat al adaosului de zahăr, precum siropul de porumb sau alţi ȋnlocuitori. Un suc 100% natural are întotdeauna culoarea şi aromă provenite din fructele din care a fost obţinut, acesta păstrând gustul autentic mai acrişor..
  • Unitatea de producţie este utilată cu echipamente de ultima generaţie şi instalaţii performanţe ce păstrează intact gustul fructelor;
  • Sticlă Profructta: un design special care favorizează păstrarea calităţii şi prospeţimii până la 72 de ore de la desfacere;
  • Eticheta Profructta: sucurile 100% naturale
  • Termenul de valabilitate este dat de o pasteurizare scurtă, la 82 de grade, cu scopul de a păstra vitaminele şi  de a distruge microflora şi microorganismele ce determina fermentarea;
  • Sucul Profructta se păstrează la rece după desfacere şi se consumă în maximum 72 de ore.

Aşadar, ne vedem la un suc?

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite