Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut după o operație estetică. Cum arată vedeta VIDEO

0
Publicat:

Bianca Drăgușanu se pare că este de acord cu zicala „întotdeauna este loc de mai bine”. Vedeta a decis că este momentul să facă mici îmbunătățiri și s-a lăsat, din nou, pe mâna medicilor esteticieni. De această dată, ea a optat pentru un lifting facial.

După operația estetică, Bianca Drăgușanu a anunțat pe contul ei de Instagram că va purta timp de două luni și jumătate cagulă, pentru că este „foarte inflamată și foarte vânătă”.  

Am ales să port cagulă pentru următoarele două luni și jumătate din viața mea, pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânătă. 

Am o piele foarte sensibilă. Practic și teoretic, știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară și știam exact ce mă așteaptă.  

M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi. 

Lansez un trend acum, să știți, mi se pare cool să nu-ți arăți vânătăile, să treci peste povestea grea din spatele vindecării unor operații și să te bucuri de rezultat toată viața”, a transmis vedeta pe Instagram, conform Click!

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu a suferit de curând o nouă operație estetică. Foto: Arhivă

Însă, vedeta, care se iubește cu Gabi Bădălău, fiul fostului lider PSD Niculae Bădălău, a fost fotografiată de paparazzi CANCAN fără cagulă, după ce a părăsit un salon de înfrumusețare din Capitală. În imaginile prezentate de sursa menționată se pot observa vânătăile cu care s-a ales Bianca Drăgușanu după intervenția care a durat șapte ore. 

Conform sursei citate, ea a trebuit să scoată din buzunar pentru această operație estetică în jur de 11.000 de euro. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite