Bianca Drăgușanu, declarație halucinantă: „Unul care nu are bani? Un bărbat sărac e un prost!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscută pentru un stil de viață luxos, Bianca Drăgușanu a făcut declarații halucinante despre bărbați. Despre cei care nu au bani. Fosta prezentatoare TV a a explicat și care sunt pretențiile ei de la partener și de ce nu ar putea nici măcar să stea de vorbă cu un bărbat sărac.

Bianca Drăgușanu face declarații controversate despre bărbați FOTO Instagram
Bianca Drăgușanu face declarații controversate despre bărbați FOTO Instagram

Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu ar putea niciodată să aibă un partener modest, adică fără bani mulți în conturi. Obișnuită cu un stil de viață extravagant, vedeta a făcut declarații controversate într-un interviu pentru playtech.ro.

De ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu? Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine.

Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine.

Nu aș putea sta de vorbă cu un om mai puțin potent financiar decât mine. Ce aș putea eu să învăț de la el, repet, cheltuim banii mei împreună? Eu am un copil, trebuie să îmi cresc copilul. Ce aș putea face cu unul care nu are bani?”, a spus Drăgușanu.

Bianca Drăguşanu a răbufnit pe Instagram: „Sunt copii, retardato”

În 2022, Bianca Drăguşanu a avut un conflict cu o urmăritoare a contului său de Instagram. Totul a dus la un derapaj verbal din partea acesteia.

Contul personal de Instagram al Biancăi Drăguşanu este urmărit de peste un milion de oameni, iar fosta soţie a lui Alex Bodi este foarte activă în mediul online. Distribuie fotografii, clipuri video şi răspunde întrebărilor pe care le primeşte din partea curioşilor. Recent a distribuit un clip video în care apare un copil care o filmează încântat, în timp ce ţine telefonul scos pe geamul unui autobuz. Micuţul îi zâmbeşte şi o salută. Flatată de atenţia primită din partea acestuia, Bianca a decis să facă imaginile publice pe Instagram 

O altă utilizatoare a decis să ofere un răspuns răutăcios conţinutului video, iar Bianca nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a adresat nişte cuvinte la fel de agresive, etichetând-o drept „retardată".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite