Ben Affleck îşi împarte averea de 75 de milioane de dolari cu Jennifer Garner

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american Ben Affleck (42 de ani) îşi va împărţi averea de 75 de milioane de dolari cu actriţa Jennifer Garner (43 de ani), având în vedere că cei doi au decis să divorţeze şi că nu au semnat niciun contract prenupţial, în urmă cu zece ani, când s-au căsătorit, potrivit site-ului contactmusic.com, citat de Mediafax.

Cei doi actori şi-au anunţat recent despărţirea, pe 30 iunie, la doar o zi după cea de-a zecea aniversare a căsătoriei lor.

Totuşi, Ben Affleck ştie că este vina lui faptul că acest mariaj nu a durat, motiv pentru care actorul este dispus să îşi împartă averea cu mama copiilor săi.

„Nu au un contract prenupţial şi Ben ştie că el este cel care poartă vina pentru dezbinarea acestei căsătorii. Jen este mama celor trei copii ai săi, aşa că el este de acord să îi lase acesteia jumătate din averea lui“, a declarat o sursă apropiată cuplului, pentru revista „OK!“.

Pe de altă parte, actriţa Jennifer Garner are la rândul său o avere estimată la 60 de milioane de dolari.

Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au despărţit cu aproximativ şase luni înainte de a-şi anunţa oficial divorţul.

Zvonurile despre despărţirea cuplului au fost alimentate de mai multe tabloide americane, care au publicat de curând o serie de articole potrivit cărora mai multe camioane folosite la mutarea obiectelor de mobilier au fost văzute la începutul acestei luni în faţa reşedinţei pe care cuplul o deţine în comitatul South California.

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor pentru „Pearl Harbor“, dar s-au îndrăgostit abia în 2003, în timpul filmărilor de la „Daredevil“, un lungmetraj în care au interpretat rolurile principale.

Au decis să formeze un cuplu în 2005 şi s-au logodit în aprilie 2005. S-au căsătorit după alte două luni, în iunie 2005, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks şi Caicos, în timp ce Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică, Violet.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite