Jennifer Garner vrea ca Jennifer Lopez să nu mai facă declaraţii publice despre Ben Affleck

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Jennifer Garner, protagonista serialului „Alias“, vrea ca Jennifer Lopez să nu mai facă declaraţii publice despre soţul ei, actorul Ben Affleck.

Potrivit presei americane, Jennifer Garner, actuala soţie a lui Ben Affleck, a fost extrem de supărată atunci când Jennifer Lopez a dezvăluit într-un interviu recent o serie de detalii despre despărţirea ei de actorul american, în 2004, cu doar câteva zile înainte de ceremonia de nuntă, informează contactmusic.com.

O sursă din anturajul actriţei Jennifer Garner a spus: „E foarte supărată pe J. Lo, pentru că ea a vorbit în public despre relaţia pe care a avut-o cu Ben. Jen e furioasă pentru că J. Lo aduce vorba, aproape în fiecare interviu, despre faptul că Ben a reprezentat prima ei iubire adevărată".

Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au căsătorit în urmă cu nouă ani şi au împreună trei copii.

„Jen crede că acele declaraţii reprezintă o lipsă de respect din partea lui J. Lo, pentru că ea şi Ben au trei copii şi astfel de declaraţii îi rănesc şi pe ei“, a adăugat aceeaşi sursă pentru tabloidul american „Life & Style“.

Jennifer Lopez, care a vorbit despre relaţia cu Ben Affleck şi în noua ei carte, intitulată „True Love“, a recunoscut într-un interviu recent că a fost devastată după despărţirea de actorul american.

„Am mai trecut prin despărţiri şi dezamăgiri, dar nu m-am simţit niciodată devastată până când am anulat nunta noastră. A fost ceva devastator pentru mine, poate pentru că relaţia noastră era atât de publică. Eu chiar simţeam că găsisem un bărbat minunat şi că el găsise în mine o parteneră minunată şi credeam că relaţia noastră va funcţiona bine“, a declarat vedeta americană într-un interviu recent.

Cântăreaţa, care a divorţat de două ori înainte să înceapă să se întâlnească cu Ben Affleck, în 2002, a fost „devastată“ după ce logodna dintre ei s-a încheiat în 2004, chiar dacă s-a căsătorit cu cel de-al treilea soţ al ei, Marc Anthony, la şase luni de la despărţirea de actorul din filmul „Fata dispărută/Gone Girl“. În ultimii ani, Jennifer Lopez a divorţat de soţul ei Marc Anthony, cu care are doi copii - gemenii în vârstă de şase ani Max şi Emme -, şi a început o relaţie cu dansatorul Casper Smart, de care s-a despărţit în primăvara acestui an.

La rândul lui, la doar o jumătate de an după despărţirea de Jennifer Lopez, actorul Ben Affleck a început o relaţie cu Jennifer Garner, cu care s-a căsătorit în iunie 2005. Cei doi actori au împreună trei copii - Violet Anne, născută în decembrie 2005, Seraphina Rose Elizabeth, născută în ianuarie 2009, şi Samuel, născut în februarie 2012.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite