Jennifer Garner şi Ben Affleck divorţează după zece ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au căsătorit în anul 2005 şi au împreună trei copii FOTO Getty Images
Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au căsătorit în anul 2005 şi au împreună trei copii FOTO Getty Images

Actorii americani Ben Affleck (42 de ani) şi Jennifer Garner (43 de ani) au anunţat, la doar o zi după cea de-a zecea aniversare a căsătoriei, că vor să divorţeze.

„După o îndelungată perioadă de gândire şi o analiză atentă, am luat dificila decizie de a divorţa. Vom continua să avem multă iubire şi prietenie unul pentru celălalt şi ne angajăm să îi creştem împreună pe copiii noştri, a căror intimitate vă rugăm să o respectaţi în această perioadă dificilă“, au declarat cei doi actori într-un comunicat de presă comun, precizând că este va fi singurul comentariu pe care îl vor face cu privire la despărţire. 

Potrivit unei surse, Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au despărţit în urmă cu aproximativ şase luni, scrie şi Mediafax. Zvonurile despre despărţirea cuplului au fost alimentate de mai multe tabloide americane care au publicat recent o serie de articole potrivit cărora mai multe camioane folosite la mutarea obiectelor de mobilier au fost văzute la începutul acestei luni în faţa reşedinţei pe care cuplul o deţine în comitatul South California.

Recent, Jennifer Garner a vorbit, pentru „Yahoo! Parenting“, despre modul în care a încercat să echilibreze mariajul şi creşterea copiilor: „Porneşti într-o călătorie împreună pentru că nu ştii cine vei fi atunci când vei avea primul copil şi nu ştii cine va fi el (partenerul – n.red.). Pur şi simplu trebuie să rămâi acolo în timp ce îţi dai seama – şi trebuie să ai multă răbdare şi înţelegere.“

image

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor pentru „Pearl Harbor“, dar şi-au început relaţia abia în 2003, în timpul filmărilor de la „Daredevil“, un lungmetraj în care au interpretat rolurile principale.

Cei doi s-au căsătorit pe 29 iunie 2005, în cadrul unei ceremonii restrânse din Insulele Turks şi Caicos. Actorii americani au împreună trei copii – Violet Anne (nouă ani), Seraphina Rose Elizabeth (şase ani) şi Samuel (trei ani).

Ben Affleck a avut anterior o relaţie cu actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez, din iunie 2002 până în ianuarie 2004, în timpul căreia s-au şi logodit. Cei doi plănuiau să se căsătorească, însă ceremonia de nuntă a fost anulată în ultimul moment. La rândul ei, Jennifer Garner a fost căsătorită cu actorul Scott Foley, din 2000 până în 2003.

Ben Affleck, în vârstă de 42 de ani, a avut un succes fulminant pe plan profesional în ultimii ani, câştigând premiul Oscar cu filmul său din 2012 "Argo", în care a şi interpretat unul dintre rolurile principale, în timp ce thrillerul său din 2014 "Fata dispărută/ Gone Girl" a impresionat în box office.

Jennifer Garner, în vârstă de 43 de ani, a devenit cunoscută graţie rolului interpretat în serialul de televiziune "Alias" şi a interpretat în ultimii ani roluri principale în câteva producţii importante, precum "Dallas Buyers Club", "Fantomele fostelor iubite/ Ghosts of Girlfriends Past" şi "Alexander şi cea mai oribilă zi/ Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day".

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite