Ben Affleck vrea propriul Batman: actorul va regiza, va scrie şi va juca într-un film despre îndrăgitul supererou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ben Affleck FOTO Getty Images
Ben Affleck FOTO Getty Images

Actorul american Ben Affleck va regiza, va scrie şi va juca într-un nou film despre supereroul din benzile desenate Batman, care va fi lansat separat de franciza de succes cu acelaşi nume, anunţă site-ul deadline.com.

Ben Affleck (42 de ani) va debuta în rolul supereroului Batman în martie 2016, în filmul regizorului Zack Snyder, „Batman V Superman: Dawn of Justice/ Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii. În paralel cu această producţie cinematografică, actorul american va regiza şi va juca într-un film independent cu Batman. Acesta va fi primul film cu îndrăgitul supereoru realizat separat de faimoasa franciză care-i poartă numele de la „The Dark Knight Rises/ Cavalerul negru: Legenda renaşte“ (2012).

Totodată, Ben Affleck va fi si co-scenarist, alături de creatorul de benzi desenate Geoff Johns. Titlul filmului, precum şi distribuţia nu au fost deocamdată anunţate.

Începând din luna octombrie Ben Affleck va regiza pelicula „Live By Night“, o adaptare a romanului cu acelaşi nume scris de Denis Lehane.

„Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii“ urmăreşte evenimentele petrecute în „Man of Steel“, din 2013, Henry Cavill şi Amy Adams revenind în rolurile lui Superman, respectiv Lois lane. Pe lângă Affleck şi Irons, lungmetrajul îi mai are în distribuţie pe Jesse Eisenberg în rolul lui Lex Luthor şi pe Gal Gadot în rolul Femeii Minune.

În lungmetrajul, regizat de Zack Snyder, doi dintre cei mai iubiţi superori din filme se vor întâlni pentru prima oară pe marele ecran: Batman, interpretat de Ben Affleck, şi Superman, jucat de Henry Cavill.

Cei doi supereroi vor porni de pe părţi diferite ale baricadei, însă un ticălos redutabil le va dovedi  acestora că soarta omenirii este mult mai importantă decât propriile lor neînţelegeri. În aceeaşi producţie, fanii se vor reîntâlni cu un alt personaj îndrăgit, Wonder Woman/Femeia Minune, interpretată de actriţa Gal Gadot.

Din distribuţia filmului „Batman vs Superman: Dawn of Justice“ mai fac parte actorii Amy Adams, Laurence Fishburne, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons şi Diane Lane. În prezent, Snyder filmează pentru „Batman vs. Superman“ pentru care a mai adus un personaj, pe Cyborg, care va fi jucat de Ray Fisher, cunoscut pentru rolul în care l-a interpretat pe Muhammad Ali.

„Batman vs. Superman: Dawn of Justice“ va avea premiera pe marile ecrane din România pe 25 martie 2016.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite