Anca Țurcașiu și-a uimit fanii cu o postare: „Mă gândesc foarte serios la a-mi vinde toate paltoanele...”

0
Publicat:

Anca Țurcașiu și-a uimit fanii, cu ultima sa postare pe Instagram. Actrița, în vârstă de 53 de ani, se gândește să facă o schimbare radicală în viața ei. Ba chiar i-a întrebat pe internauți ce părere au de idee.

Anca Țurcașiu FOTO Arhivă
Anca Țurcașiu FOTO Arhivă

Vedeta s-a arătat nostalgică după zilele de vară. Nu îi place deloc venirea toamnei și pare să se gândească cu groază la iarna ce urmează. De aici și ideea de a face o schimbare.

Anca Țurcașiu s-a declarat, pur și simplu, îndrăgostită de mare și soare. Temperaturile scăzute nu îi priesc deloc, așa că se gândește cum ar putea scăpa de ele, undeva peste hotare. Artista a postat o fotografie senzuală, în care stă pe o plajă, îmbrăcată cu un pareo de culoare albă, peste costumul de baie, lăsându-și la vedere picioarele perfect bronzate. Ținuta este accesorizată cu ochelari de soare și o pălărie.

„Dragostea mea pentru un țărm de mare e nemăsurată...”, a scris vedeta, arătându-și dorul de vară.

Ea a continuat, mărturisindu-le urmăritorilor săi faptul că se gândește serios să vândă tot și să plece în țările calde.

„Mă gândesc foarte serios la a-mi vinde toate paltoanele, cizmele, căciulile, mănușile etc. pentru ca, la un moment dat, să elimin iernile din viața mea trăind din octombrie până în mai pe undeva pe planeta asta, unde este vară. Ce ziceți?”, a întrebat ea pe Instagram.

Postarea a strâns peste 1.000 de aprecieri în doar câteva ore, însă internauții s-au arătat mai degrabă uimiți de fizicul vedetei, care nu își arată deloc vârsta.

„Tinerețea nu a vrut să plece. Felicitări, arăți impecabil”, a scris cineva.

„O frumusețe ca tine și marea nu mai găsim”, este un alt comentariu.

Anul trecut, ea a închiriat un apartament în Thailanda, unde a locuit timp de trei săptămâni. Și la vremea respectivă pe cântăreață o încerca gândul de a elimina iernile friguroase din viața sa.

„Am ales anul ăsta o altfel de vacanță. Trei săptămâni într-un apartament, ca și cum aș locui aici(și tot mi se pare puțin...). Să mă gospodăresc cu hrana, cu transportul, cu toate.Vreau să trăiesc această experiență. Pentru că mă gândesc foarte serios în viitor să elimin iernile din viața mea... Vom vedea ce va fi. Acum doar vreau să mă bucur de fiecare clipă.Sunt foarte obosită acum. Urați-mi vise frumoase! Vă îmbrățișez!”, scria Anca Țurcașiu, tot pe Instagram.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite