Actorul Florin Zamfirescu, de partea Marinei Almășan în scandalul de la TVR2

0
Publicat:

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a sancţionat cu „somaţie publică“ Televiziunea Română, în şedinţa din data de 13 iunie, pentru difuzarea unei melodii cu trimiteri de natură sexuală, interpretată de solistul Daniel Iancu, în cadrul emisiunii „Rivalii“, transmisă pe TVR 2.

Actorul Florin Zamfirescu
Actorul Florin Zamfirescu

Actorul Florin Zamfirescu i-a luat apărarea prezentatoarei TVR 2, Marina Almășan, în cazul difuzării unei melodii cu trimiteri de natură sexuală, interpretată de solistul Daniel Iancu, în cadrul emisiunii „Rivalii”, transmisă pe TVR 2.

„Două fetițe discută: dragă, azi am găsit un prezervativ pe calorifer… Da? Dar ce este acela calorifer? Îl învinovățiți pe Daniel Iancu pentru asta? Sau pe Marina Almășan? Cine poate nega o asemenea realitate? CNA-ul? Ruxandra Țukel? Realitățile nu se neagă! Se schimbă, dacă se poate…”, a scris Florin Zamfirescu pe Facebook.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a sancţionat cu „somaţie publică“ Televiziunea Română, în şedinţa din data de 13 iunie, pentru difuzarea acesteui melodii, iar conducerea postului TVR 2 a solicitat preşedintelui director-general al SRTv constituirea unei comisii disciplinare, care să cerceteze disciplinar persoanele responsabile de abaterile sancţionate de CNA.

Marina Almășan e decisă să-și caute dreptatea în justiție.

Moderatoarea emisiunii consideră că în spatele acestui scandal sunt alte interese și spune că i-a fost lezată imaginea. Aceasta se gândește să dea în judecată TVR, așa cum a fost consiliată din punct de vedere juridic. Moderatoarea spune că toate edițiile emisiunii „Rivalii“ sunt înregistrate și au avizul conducerii televiziunii pentru a fi transmise pe post.

Da, emisiunea mea de anul trecut, ca si toate celelalte, a intrat pe post având toate aprobările legale din partea conducerii TVR. Și mă bucur că toți cei ce au vizionat-o – persoane de bună credință – au considerat că această melodie satirică, plasată într-o dezbatere educativă dintr-o emisiune de divertisment, nu face decât să accentueze demersul nostru educativ. Nimănui nu i-a putut trece prin cap că cineva (autorul reclamației) va fi scandalizat de așa ceva. Și, mai mult, că CNA îi va da câștig de cauză, sancționând TVR. De altfel, pentru întreaga atmosferă creată ulterior în jurul meu, am fost îndemnată să acționez în justiție TVR, pentru prejudiciul  de imagine adus persoanei mele și discut acest lucru cu avocații MediaSind. Știu că în spatele acestor lucruri se ascunde cu totul altceva“, a declarat Marina Almășan pentru Cancan.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite