„Vocea României“: etapa knockout-urilor. Antrenorii decid cei 12 concurenți care merg în edițiile live

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au selectat cele mai bine voci la confruntări, antrenorii își aduc echipele la knockout-uri. Doar unul din trei concurenți va merge mai departe.

În ediția din această seară a talent show-ului de la Pro TV, telespectatorii află ce concurenți vor ajunge în edițiile live. „Fiecare antrenor va trimite în ring, pe rând, câte trei concurenți. Ei vor fi toți pe scenă, vor cânta câte o piesă, iar antrenorul va decide, la final, cu cine merge mai departe. Doar unul rămâne, iar ceilalți doi părăsesc show-ul“, explică Pavel Bartoș.

Antrenorii de la „Vocea României“ au pregătit noi momente spectaculoase
Antrenorii de la „Vocea României“ au pregătit noi momente spectaculoase FOTO Pro TV

Fiecare echipă are câte 9 concurenți. Seara va fi deschisă de echipa Smiley & Theo Rose, cu un trio care va fermeca publicul. Decizia de a încheia drumul la „Vocea României“ pentru doi dintre cei trei concurenți de pe scenă nu este una ușoară. În momentul în care va vorbi de evoluția celor din echipa lor, Theo va avea lacrimi de emoție. „Sper tare să te împlinești ca artist“, va spune ea despre unul dintre ei.

Kam, concurentul care a ajuns în echipa lui Denis The Motans, după ce a fost salvat de la Smiley și Theo, va interpreta o piesă cu o încărcătura mare pentru el. Irina îi va simți emoția și-l va intreba la cine s-a gândit pe parcursul interpretării. „Am dedicat melodia aceasta fratelui meu. A murit acum trei ani și îi plăcea mult. De aceea e importantă și foarte emoționantă pentru mine“, mărturisește acesta.

„Am început seara cu 36 de concurenți. Au mai rămas în luptă doar 12. De săptămâna viitoare, în live-uri, deciziile vor fi în totalitate ale publicului“, va încheia Pavel Bartoș.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite