Vince Vaughn, confirmat de HBO în al doilea sezon din „Detectivii din Louisiana“, alături de Colin Farrell

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american Vince Vaughn (44 de ani) a fost confirmat de postul de televiziune american prin cablu HBO în cel de-al doilea sezon al serialul „Detectivii din Louisiana/True Detective“, alături de Colin Farrell (38 de ani). Vaughn va intrepreta rolul unui infractor, iar Farrell va fi un detectiv compromis.

Vince Vaughn îl va interpreta pe Frank Semyon, „un infractor care riscă să îşi piardă imperiul în momentul în care reconversia acestuia într-o companie legală este ameninţată de asasinarea partenerului său de afaceri“, precizează HBO. În schimb, Colin Farrell îl va portretiza pe Ray Valcoro, „un detectiv compromis, care pendulează între supunerea faţă de superiorii lui ierarhici dintr-o secţie de poliţie coruptă şi mafiotul care îl şantajează“. Mai mult, noul sezon va aduce în scenă trei poliţişti şi un infractor, care trebuie „să evolueze într-o reţea de conspiraţii, după o crimă“.

Interesul pentru acest serial este unul ridicat, însă producţia va începe „târziu, în această toamnă, în California“, în contextul în care mlaştinile din Louisiana au reprezentat decorul pentru primul sezon din „True Detective“. Postul HBO, care a mai produs celebrele seriale „Urzeala tronurilor“, „Clanul Soprano“ şi „The Newsroom“, a mai anunţat că al doilea sezon din „True Detective“ va include opt episoade, fiecare cu o durată de o oră. Primele două episoade din noul sezon vor fi regizate de cineastul taiwanez Justin Lin. Primul sezon a fost regizat de Cary Joji Fukunaga.

Ceilalţi actori din distribuţia acestui serial, creat şi scris de Nic Pizzolatto, care a beneficiat de o primire excelentă din partea criticilor de specialitate şi a publicului, vor fi anunţaţi „pe măsură ce artiştii îşi vor confirma“ participarea în acest proiect de televiziune, a precizat postul american. Primul sezon al show-ului, cu Matthew McConaughey şi Woody Harrelson în rolurile poliţiştilor Rust Cohle şi Martin Hart, a fost un succes răsunător pentru HBO. Show-ul a câştigat cinci premii Primetime Emmy la sfârşitul lunii august, arată Mediafax.

Serialul a stârnit valuri în presa de specialitate şi prin asocierea dintre două vedete de prim rang ale marelui ecran, McConaughey şi Harrelson. „True Detective“ a avut premiera în ianuarie şi a contribuit la crearea unei imagini extrem de favorabile în sezonul premiilor hollywoodiene pentru Mathew McConaughey, care a reuşit în cele din urmă să câştige primul său premiu Oscar din carieră, în martie, pentru rolul din „Dallas Buyers Club“.

Actorul irlandez Colin Farrell, cunoscut pentru rolurile din filme precum „Cabina Telefonică/Phone Boot“ , „Raport special/Minority Report“ , „Alexandru/ Alexander“ şi „Lumea nouă“, poate fi văzut în această perioadă în cinematografe în filmul „Miss Julie“. A primit un Glob de Aur pentru rolul interpretat în filmul „In Bruges“ (2008). „Realizez sezonul al doilea. Sunt atât de emoţionat. Ştiu că vor fi opt episoade şi va dura în jur de patru, cinci luni pentru a le filma. Ştiu foarte puţine despre serial, dar filmăm în apropiere de Los Angeles, ceea ce este minunat. Asta înseamnă că pot să stau acasă şi să îmi văd copiii“, a declarat actorul pentru publicaţia irlandeză „The Sunday World“.

Vince Vaughn, un nume celebru la Hollywood, este cunoscut mai mult pentru apariţiile sale în comedii precum „Spărgătorii de nunţi/The Wedding Crashers“ şi „Stagiarii/The Internship“ (2013), adeseori în tandem cu Owen Wilson, decât pentru rolurile sale din drame şi filme noir.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite