Brad Pitt ar putea fi următorul „Detectiv din Louisiana“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brad Pitt este unul dintre numele vehiculate pentru a-l înlocui pe actorul Matthew McConaughey în cel de-al doilea sezon al serialului se succes „True Detective/Detectivii din Loiusiana“, difuzat la postul HBO.

Acesta este unul dintre cele mai vânate roluri de la Hollywood, datorită faptului că primul sezon al serialului s-a bucurat de un succes imens. Protagonistul primei serii, recent laureatul cu Oscar Matthew McConaughey, a confirmat că nu va reveni în rolul politiştului din producţia HBO.

Potrivit independent.co.uk, numele lui Brad Pitt a fost menţionat de multe ori de producători, iar apariţia acestuia în serial depinde numai de alte angajamente actoriceşti pe care şi le-a stabilit deja.

Şi celălalt actor principal din distribuţie, Woody Harrelson, s-a retras din acest proiect, însă soarta personajului său este incertă. Pe viitor, producătorii nu ştiu dacă vor păstra un cuplu de poliţişti bărbaţi, dacă vor aduce o actriţă în distribuţie sau dacă vor păstra un singur detectiv ca personaj principal.

Producţia HBO, „True Detective/Detectivii din Louisiana“, care îi are în prim plan pe Rust Cohle, interpretat de Matthew McConaughey, şi Martin Hart, adus la viaţă de Woody Harrelson, a ajuns recent la finalul primului sezon. Poveste începe în 2012, când cei doi foşti parteneri sunt chemaţi pentru a da declaraţii despre un omor comis de un criminal în serie, caz pe care detectivii l-au investigat în urmă cu 17 ani.

image

În Statele Unite ale Americii, interesul oamenilor pentru finalul seriei a fost atât de mare încât serviciul de streaming al reţelei de cablu HBO a cedat în timp ce rula ultimul episod.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite