Colin Farrell a confirmat că va juca în sezonul al doilea al serialului „Detectivii din Louisiana“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul irlandez Colin Farrell (38 de ani) şi-a confirmat prezenţa în sezonul al doilea al celebrui serial „True Detective/Detectivii din Louisiana“, difuzat de postul HBO, înlocuindu-l astfel pe Matthew McConaughey în rolul principal.

„Realizez sezonul al doilea. Sunt atât de emoţionat. Ştiu că vor fi opt episoade şi va dura în jur de patru, cinci luni pentru a le filma. Ştiu foarte puţine despre serial, dar filmăm în apropiere de Los Angeles, ceea ce este minunat. Asta înseamnă că pot să stau acasă şi să îmi văd copiii“, a declarat actorul pentru publicaţia irlandeză „The Sunday World“.

Pe de altă parte, restul distribuţiei este încă ţinută secretă, însă printre numele vehiculate se numără Taylor Kitsch, Vince Vaughn, Elisabeth Moss, Rachel McAdams şi Jessica Biel, arată şi „Huffington Post“. Zvonurile privind venirea lui Farrell pe micul ecran au început să apară încă de la plecarea lui Matthew McConaughey, cel care, imediat după finalizarea primului sezon, a confirmat că nu va mai reveni în rolul poliţistului din producţia HBO. Iniţial, numele lui Brad Pitt fusese menţionat în calitate de actor principal al serialului, însă aranjamentele dintre acesta şi producători se pare că nu au ajuns la un acord comun.

Woody Harrelson, celălat actor care a făcut echipă cu Matthew McConaughey în primul sezon, s-a retras din proiect, iar acum soarta personajului său este incertă. Pe viitor, producătorii nu ştiu dacă vor păstra un cuplu de poliţişti bărbaţi, dacă vor aduce o actriţă în distribuţie sau dacă vor păstra un singur detectiv ca personaj principal.

Pe lângă venirea lui Colin Ferrell, noi detalii despre povestea seriei ies la iveală, lăsând loc imaginaţiei fanilor pentru conturarea unui tablou ideal în care să aibă loc acţiunea. Nic Pizzolatto, scenaristul producţiei, revine pentru a scrie următoarele episoade din sezonul al doilea. Acţiunea va începe cu asasinarea sângeroasă a unui om de afaceri corupt, găsit mort cu o noapte înainte de o afacere ce implica transportul unor mărfuri. Pentru acest caz, trei poliţişti din oraşe diferite sunt puşi în fruntea anchetei. Pizzolatto a mai spus într-un interviu că va fi vorba şi despre „femei dure, bărbaţi răi şi istoria ocultă şi secretă a sistemului de transport din Statele Unite“.

Dacă primul sezon a fost regizat exclusiv de Cary Fukanaga, în noul sezon vor fi folosiţi mai mulţi regizori. Niciun nume nu a fost confirmat în acest sens, dar William Friedkin („Exorcistul“) şi Justin Lin („Fast and Furious 6“) s-ar afla printre preferinţele producătorilor.

Producţia HBO, „True Detective“, care îi aducea în prim plan pe Rust Cohle, interpretat de Matthew McConaughey, şi Martin Hart, adus la viaţă de Woody Harrelson, s-a bucurat de un real succes încă de la debut. Povestea începe în 2012, când cei doi foşti parteneri sunt chemaţi pentru a da declaraţii despre un omor comis de un criminal în serie, caz pe care detectivii l-au investigat în urmă cu 17 ani. În Statele Unite ale Americii, interesul oamenilor pentru finalul seriei a fost atât de mare încât serviciul de streaming al reţelei de cablu HBO a cedat în timp ce rula ultimul episod.

Colin Farrell a jucat, în ultimii ani, în filme ca „Şapte psihopaţi şi un câine“, „Total Recall/ Memorie Programată“, „Raport special“ şi „Poveste de iarnă“ şi nu a mai avut un rol într-un serial de la apariţiile în producţia BBC „Ballykissangel“ din 1998-1999 şi „Stagiarii“ din 2005, scrie şi Mediafax. Colin Farrell şi-a câştigat celebritatea după ce a jucat într-o serie de producţii hollywoodiene cu succes de casă, precum „Ţinutul Tigrilor/Tigerland“ (2000), „Minority Report/Raport special“ (2002), „Cabina telefonică/Phone Booth“ (2002), „Daredevil“ (2003), „S.W.A.T - Trupe de elită“ (2003), „Alexandru/Alexander“ (2004), „Miami Vice“ (2006) şi „In Bruges“ (2008), pentru care a câştigat un Glob de Aur.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite