TVR 2 va difuza un show culinar cu vedete. O câştigătoare „MasterChef“ va fi gazda emisiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aida Parascan a câştigat cel de-al doilea sezon al show-ului de la Pro TV, „MasterChef“
Aida Parascan a câştigat cel de-al doilea sezon al show-ului de la Pro TV, „MasterChef“

Din 1 octombrie, chef Aida Parascan (37 de ani), fostă câştigătoare a show-ului „Masterchef“, va găzdui la TVR 2 o emisiune culinară asezonată cu bună dispoziţie, vedete şi informaţii aduse de specialişti.

De luni până vineri, de la ora 15.30, telespectatorii sunt invitaţi să petreacă o oră alături de două echipe formate din vedete, în noul show produs de TVR 2, „Chef de vedete“. 

Aceştia, cu ajutorul prieteniilor sau a partenerilor lor, vor demonstra cât de bine se pricep să prepare mâncăruri delicioase.

În bucătărie, printre atâtea bunătăţi, nu vor lipsi glumele şi poveştile de viaţă, iar Aida Parascan spune că le va pregăti invitaţilor săi provocări în ceea ce priveşte reţetele.

„Totul a început într-o joacă, când realizam rubrica culinară în emisiunea «Se zice că…», tot la TVR 2. Am început să cred în acest proiect, iar în iunie, când s-a terminat colaborarea, am decis să scriu formatul «Chef de vedete». Printre invitaţii noştri se vor număra persoane publice din toate domeniile, alături de care vom petrece o oră gătind, povestind şi distrându-ne, exact aşa cum se întâmplă când mergi în vizită la un prieten“, a spus cunoscutul chef.

aida parascan foto tvr 2

Aida Parascan FOTO TVR 2

Alături de Aida Parascan, telespectatorii vor afla reţete noi şi, mai mult, pot intra şi ei în joc şi propune reţete. Cea mai apreciată reţetă va fi gătită vinerea, în direct. Din emisiunea „Chef de vedete“ vom putea afla şi cum asigurăm o masă delicioasă familiei, alocând un buget redus, care sunt reţetele pentru ocazii speciale, dar şi preparatele sofisticate făcute de chefi profesionişti. 

Informaţiile despre frumuseţe şi viaţă sănătoasă le vom afla în emisiune de la specialiştii în lifestyle, nutriţie, fitness etc.

„Sincer, acum când este totul pregătit pentru noua emisiune încă nu îmi vine să cred. Sunt nerăbdătoare să-i întâlnesc pe telespectatori şi sunt sigură că vom petrece în fiecare zi o după amiază plăcută, ca între prieteni şi că vom avea ce învăţa de la invitaţii noştri“, a adăugat Aida Parascan.

Aida Parascan a câştigat cel de-al doilea sezon al showului culinar de la Pro TV şi cecul de 50.000 de euro. Concurenta a gătit „cel mai bun peşte din concurs“, după cum a apreciat chef Sorin Bontea, la care a adăugat broccoli, camembert, piure de fenicul şi sofran. Pe lângă acest meniu, Aida Parascan a mai preparat miel cu ceapă caramelizată cu oţet balsamic şi muşchi de porc marinat cu ierburi provensale.

aida parascan

Bucătarii experţi nu i-au apreciat doar îndeletnicirile culinare, ci şi trăsăturile de personalitate, printre care capacitatea de adaptare, viteza de reacţie şi rezistenţa la stres, calităţi ce au ridicat-o pe Aida la rangul de profesionistă. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite