Fuego va prezenta o nouă emisiune la TVR 2: „Sunt entuziasmat şi vă mărturisesc că pregătesc momente unice“

0
0

Artistul Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego (42 de ani), va prezenta o nouă emisiune la TVR 2, începând cu luna octombrie.

Începând cu 7 octombrie, de la ora 15.00, Paul Surugiu va prezenta emisiunea „Drag de România mea“, care va fi difuzată în fiecare duminică. 

„Am fost onorat să primesc propunerea venită din partea Televiziunii Române de a prezenta un show cu şi despre România, despre valorile sale, despre muzica şi oamenii care au definit-o şi au făcut din ea o frumoasă poveste ce trebuie spusă mai departe! Sunt entuziasmat şi vă mărturisesc că pregătesc momente unice. Mă veţi putea vedea într-o nouă ipostază, mult mai dinamică, prezentând şi premiind pe cei ce ne fac mândri că suntem români. Vă voi arăta tineri talentaţi şi vom vedea împreună că avem în continuare suficiente motive ca să fim una cu spaţiul care ne-a definit.

Asta pentru că într-adevăr, mi-e «drag de România mea»“ şi de tot ce are şi a avut ea mai bun. Sunt sigur că duminicile vor avea acum un alt parfum şi vor reuşi să vă impresioneze prin bucuria pe care am pus-o în realizarea acestui proiect măreţ şi ambiţios. 

Eu sunt artistul simplu, care-a construit în anii aceştia, vreo 25 la număr, o carieră bazată pe onestitate. Şi cu asta vin în faţa voastră, arătându-vă România mea şi toate motivele pentru care mi-e drag de ea!“,  a mărturisit Fuego. 

„Drag de România mea!“ va fi o gală de divertisment a celor mai importante personalităţi româneşti, o trecere frumoasă şi firească printre eroii României noastre, printre modelele şi exemplele care au definit succesul şi au făcut ca numele lor să strălucească, spun reprezentanţii TVR 2.  

„Din 7 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 15.00, galele «Drag de România mea!» vor fi o reverenţă făcută în faţa valorilor autohtone, un motiv în plus pentru a ne mândri şi pentru a îi cunoaşte pe artiştii, actorii, scriitorii şi sportivii care merită aplaudaţi. Varietatea va fi cuvântul de ordine, iar întâlnirile cu invitaţii vor alterna cu momentele de muzică bună, dans şi multă emoţie“, se arată în comunicatul transmis de TVR 2. 

   

Imagine indisponibilă

Paul Surugiu - Fuego FOTO TVR 2 

Paul Surugiu este, de peste 25 de ani, unul dintre cei mai populari artişti din România. Cântăreţ, pictor şi moderator de emisiuni, el a devenit o figură reprezentativă pentru promovarea valorilor din arta românească. 

Cu 31 de albume de studio, peste 600 de piese în repertoriu, cinci discuri de aur şi două de platină pentru vânzări, Fuego a primit distincţia de „Artist al Poporului Republicii Moldova“, în 2012. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri