„Te cunosc de undeva!“: Rona Hartner și Johny Romano au câștigat a treia gală. Cine le-a dat bonusul de 100 de puncte VIDEO

0
0

Cei doi artiști s-au transformat în Eminem și Rihanna și au primit bonusul de 100 de puncte, care a schimbat total clasamentul acestei ediții.

Rona Hartner și Johny Romano au câștigat a treia gală „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1
Rona Hartner și Johny Romano au câștigat a treia gală „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1 introdus o nouă regulă: fiecare membru al juriului poate acorda, o singură dată, un bonus de 100 de puncte unui cuplu de artiști. La cea de-a treia gală, acest bonus a fost acordat cuplului de artiști Rona Hartner și Johny Romano, care au interpretat piesa „Monster“ (Eminem & Rihanna). Cristi Iacob a fost membrul juriului care le-a acordat cele 100 de puncte.

Astfel, deși nu primiseară punctaj maxim de la ceilalți membri ai juriului, cei doi artiști au câștigat gala datorită acestui bonus.

Nici Cristi Iacob nu le-a oferit punctajul maxim la jurizare, dar, în final, a decis că echipa formată din Rona Hartner și Johny Romano merită să cârștige această ediție. Foarte emoționată, Rona a mărturisit că a avut o presimțire și că s-a „simțit câștigătoare“.

Cele opt cupluri de artiști care intră în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, sunt:  Connect-R și Shift, Feli și Nicolai Tand, Jo și Liviu Teodorescu, Eliza și Cosmin Natanticu, Emilian și WRS, Rona Hartner și Johny Romano, Sore și Emma de la ZU şi Emi și Cuza.

În cea de-a treia gală a show-ului de la Antena 1, concurenții s-au transformat în  Beyonce, RUN DMC & Aerosmith, Amanda Lear, Liviu Vasilică şi grupul Teleormanul, Luis Fonsi, Demi Lovato, Spitalul de Urgenţă, Hélène Ségara & Joe Dassin şi Eminem & Rihanna.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite