Cuplul Natanticu, câștigătorul „Te cunosc de undeva“, sezonul 18

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost o nouă seară explozivă la Te cunosc de undeva sezonul 18! Cea de-a doua gală a transforming show-ului de la Antena 1 le-a adus telespectatorilor momente diverse, pline de emoție, dar și amuzament.

Eliza și Cosmin Natanticu. Foto: Captură TV
Eliza și Cosmin Natanticu. Foto: Captură TV

Oamenii din fața micilor ecrane au așteptat cu sufletul la gură scorul, care într-un final a fost decis de către colegii de scenă! Punctajele au fost "nebune" și date pe merit fiecăruia, dar numai un cuplu și-a adjudecat premiul acestei ediții.

Eliza și Cosmin Natanticu au fost câștigătorii, după ce în ediția anterioară cei doi s-au clasat pe ultimul loc. Eliza și Cosmin Natanticu au dat totul încă de la repetițiile Te cunosc de undeva! sezonul 18 și au reușit să pună în scenă un show de zile mari în cea de-a doua gală din 17 septembrie 2022. Cosmin Natanticu a recunoscut că tot greul echipei, de data aceasta, îl duce soția sa. Pentru transformarea în Cardi B, Eliza a fost nevoită să împletească perfect coregrafia complicată, cu timbrul specific artistei internaționale, dar și cu personalitatea acesteia puternică. Și totul i-a ieșit perfect, judecât după notele juraților și ale colegilor de la canapea.

„Surprinzător! Fantastic! Parcă ne-au mințit...au apărut așa pe glume, pe amuzament și au venit acum și au rupt scena în două. Eliza, ce atitudine!, a spus impresionată Andreea Bălan de transformarea celor doi.

Iată cum a arătat clasamentul celei de-a doua gale a sezonului 18 Te cunosc de undeva! din 17 septembrie 2022

LOCUL 1: Eliza și Cosmin Natanticu

Locul 2: Cuza și Emi

Locul 3: Emilian și WRS

Locul 4: Sore și Emma de la ZU

Locul 5: Connect-R și Shift

Locul 6: Feli și Nicolai

Locul 7: Jo și Liviu Teodorescu

Locul 8: Rona Harter și Johny Romano

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului a revinit și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite