Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare. Ce i s-a întâmplat când a avut cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Exuberantă, veselă și șarmantă pe scenă sau în aparițiile publice, actrița și cântăreața Rona Harner nu și-a arătat niciodată problemele personale, oricât de greu i-a fost. Totuși, vedeta a trecut prin momente foarte dificile.

Rona Hartner a învins boala și e din nou pe scenă FOTO Antena 1
Rona Hartner a învins boala și e din nou pe scenă FOTO Antena 1

Rona Hartner se numără printre vedetele care concurează în cel de-al 18-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva“, de la Antena 1. În mare formă, vedeta speră să câștige competiția, împreună cu partenerul ei, Johny Romano, dar a dezvăluit că avut o perioadă foarte dificilă.

Am avut, acum trei ani, o mare cumpănă a vieţii. Am traversat un cancer... îmi pierdusem vocea și memoria. Nu mai aveam dicţie. Era foarte greu. Ca artist, să-ţi pierzi memoria, să nu-ţi mai ştii propriile piese... A fost cumplit! Din fericire, m-am reinventat!“, a povestit artista în prima ediție a show-ului.

Rona Hartner a avut cancer și s-a vindecat

În 2019, actriței i-a fost descoperită o tumoare la colon şi a fost operată de urgenţă. Vedeta a precizat că a fost vorba de cancer. Ce alte dezvăluiri a mai făcut Rona Hartner  telespectatorii vor putea afla urmărind primul episod din noul sezon.

Rona Hartner foto Antena 1 jpg

Show-ul transformărilor „ Te cunosc de undeva!“ va avea premiera sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, și aduce în faţa telespectatorilor opt cupluri de vedete. Connect-R și Shift, Feli și Nicolai Tand, Jo și Liviu Teodorescu, Eliza și Cosmin Natanticu, Emilian și WRS, Rona Hartner și Johny Romano, Sore și Emma de la ZU şi Emi și Cuza vor urca pe scenă în fața juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Rona Hartner & Johny Foto Antena 1jpg

Noul sezon aduce o premieră absolută: fiecare membru al juriului va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu de artiști. Acest bonus acordat de membrii juriului poate produce schimbări drastice în clasament și poate influența întregul concurs,

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite