„Te cunosc de undeva!“: O transformare în Laura Stoica a emoționat până la lacrimi. „Am uitat să mai respir“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai nouă gală a show-ului de la Antena 1 are o încărcătură emoţională deosebită pentru Sore şi Emma de la ZU și va impresiona până la lacrimi juriul.

Sore și Emma, transformate în Laura Stoica, pe scena „Te cunosc de undeva!“
Sore și Emma, transformate în Laura Stoica, pe scena „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Ruleta le-a adus celor două concurente o piesă a uneia dintre cele mai iubite cântăreţe din România - „Un actor grăbit“, a regretatei Laura Stoica -, iar emoţiile le-au cuprins încă de la antrenamente.

Ea este idolul meu în muzică. Îmi place mult piesa şi textul mă emoţionează teribil“, a dezvăluit Emma la repetiţii, în vreme ce Sore a completat: „Nu se poate abţine din plâns. La repetiţii am filmat patru duble, la fiecare dintre ele a plans. E ceva cu piesa asta, trecând peste povestea pe care o ştim cu toţii, are melodia asta o vibraţie aparte“.

Momentul lor pe scena „„Te cunosc de undeva!““ a fost emoţionant pentru toţi cei aflaţi pe platou. Membrii juriului au ascultat piesa în picioare, cu ochii în lacrimi, la fel cum li s-a întâmplat şi concurenţilor de la canapea. „Am uitat să mai respir“, le-a mărturisit Ozana, printre lacrimi, completând: „Fetele şi-au pus sufletul pe scenă, cu multă emoţie“. Momentul va putea fi urmărit mâine seară, de la 20.00, la Antena 1.

Sore si Emma Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg

Show-ul transformărilor a adus o premieră absolută în acest sezon: fiecare membru al juriului poate acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu de artiști. Acest bonus acordat de membrii juriului poate produce schimbări drastice în clasament și poate influența întregul concurs.

Cele opt cupluri de artiști care intră în jocul transformărilor la „Te cunosc de undeva!“, în fiecare sâmbătă seara, sunt: Connect-R și Shift, Feli și Nicolai Tand, Jo și Liviu Teodorescu, Eliza și Cosmin Natanticu, Emilian și WRS, Rona Hartner și Johny Romano, Sore și Emma de la ZU şi Emi și Cuza.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite