„Te cunosc de undeva“: un personaj de acum 100 de ani le-a adus locul întâi lui Jo și Liviu Teodorescu VIDEO

0
Publicat:

Cea mai recentă gală a show-ului de la Antena 1 le-a adus lui Jo și Liviu Teodorescu un personaj pe cât de savuros, pe atât de dificil.

Liviu Teodorescu și Jo, pe scena „Te cunosc de undeva“
Liviu Teodorescu și Jo au câștigat a cincea gală „Te cunosc de undeva“ FOTO Antena 1

Cei doi concurenți s-au întors aproape 100 de ani în timp pentru a se transforma în Carmen Miranda, celebra cântăreață și actriță de origine portugheză care a cucerit Hollywoodul la începutul secolului trecut. Carmen Miranda este cunoscută pentru costumațiile sale accesorizate mereu de un turban cu fructe.

Jo și Liviu au interpretat celebra melodie „Mama eu quero“, iar provocările acestui personaj i-au pus în mare dificultate.

Avem o piesă şi un personaj foarte ofertante. E un personaj care ne place foarte mult, dar care ne-a dat mari bătăi de cap. Mie îmi e frică, mereu am spus că pentru personajele din primele gale vom plăti cu vârf şi îndesat tot sezonul. Iar acum e timpul pentru plată“, a mărturisit Jo.

Ne-am complicat viaţa în asemenea hal la piesa asta, încât nu mai ţinem minte când trebuie să cântăm. Puteam să cântăm la unison toată piesa, dar noi am zis nu, vrem să facem voci, terţe... şi uite unde am ajuns“, a dezvăluit şi Liviu.

„Te cunosc de undeva“: costumele le-au dat bătăi de cap 

Dar nu doar antrenamentele de canto le-au dat bătăi de cap celor doi, ci şi coregrafia şi costumele. Iar asta deoarece pentru acest personaj, cei doi au trebuit să poarte câte un turban extravagant, ce doar în cazul lui Liviu depăşea jumătate de metru înălţime.

Momentul artistic i-a convins pe membrii juriului, iar cei doi au câștigat detașat ediția a cincea.

Show-ul transformărilor a adus o premieră absolută în acest sezon: fiecare membru al juriului poate acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu de artiști. Acest bonus acordat de membrii juriului poate produce schimbări drastice în clasament și poate influența întregul concurs.

Cele opt cupluri de artiști care intră în jocul transformărilor la „Te cunosc de undeva!“, în fiecare sâmbătă seara, sunt: Connect-R și Shift, Feli și Nicolai Tand, Jo și Liviu Teodorescu, Eliza și Cosmin Natanticu, Emilian și WRS, Rona Hartner și Johny Romano, Sore și Emma de la ZU şi Emi și Cuza.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri