„Te cunosc de undeva!“. CRBL: „Astăzi ne-am gândit să ne jurizăm singuri“

0
Publicat:

Gala difuzată sâmbătă aduce o mulţime de surprize atât pentru membrii juriului, cât și pentru concurenţi.

CRBL şi Radu Ţibulcă la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1
CRBL şi Radu Ţibulcă la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Juriul şi-a dat seama că va avea parte de o misiune imposibilă în urma unei provocări primite din partea lui CRBL şi Radu Ţibulcă. în timpul jurizării.

Celor doi, ruleta le-a propus în această gală o baladă rock care a adus, la propriu, ploaia în platoul emisiunii: Cargo - „Dacă ploaia s-ar opri“. Pentru această transformare, cei doi şi-au dat tot interesul la repetiţii şi nu numai.

Înainte de gală, Radu şi CRBL s-au întâlnit ca să repete şi fără antrenori, iar cele câteva ore s-au transformat într-o zi şi o noapte petrecute în studio. Glumeţi din fire, cei doi concurenţi au decis că ştiu mai bine ce ar vrea să audă de la cei cinci juraţi ai emisiunii.

„Pentru jurizarea de azi, ne-am gândit să întoarcem foaia. Mai exact, să ne jurizăm singuri, prin intermediul membrilor juriului, desigur, pentru că au şi ei rostul lor în această emisiune!“, a spus râzând Radu Ţibulcă, pentru ca mai apoi să completeze, în timp ce a înmânat fiecăruia dintre juraţi câte o foaie de hârtie: „Cerem mii de euro pentru ceea ce se va întâmpla acum. Dacă se poate, în ordinea în care Pepe vă va numi, să întoarceţi foaia şi citiţi ce scrie pe ea!”.

Juriul s-a amuzat copios de mesajele pregătite de cei doi. „Mă simt ca la loz în plic!”, a dezvăluit râzând Mihai Petre. Întregul lor moment, Dar și prestațiile celorlalți concurenți vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite