„Te cunosc de undeva“: CRBL se transformă în Marilyn Manson la prima gală FOTO

0
Publicat:

Opt cupluri de artişti vor evolua în show-ul transformărilor de la Antena 1, iar printre ei se numără şi câştigătorul primului sezon, CRBL.

CRBL a câștigat primul sezon al show-ului „Te cunosc de undeva“ FOTO Antena 1
CRBL a câștigat primul sezon al show-ului „Te cunosc de undeva“ FOTO Antena 1

Ajuns la al 19-lea sezon, show-ul „Te cunosc de undeva!“, care începe pe 1 aprilie, la Antena 1, vine cu o abordare cu nouă. Opt cupluri de artişti au spus „Da“, însă pentru început, telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă.

Este şi cazul echipei formate din CRBL, şi partenerul său, Vocea din online, cărora ruleta le-a pregătit pentru debut o transformare spectaculoasă în Marilyn Manson.

Pe lângă provocarea vocală, cei doi au avut de îndurat şi un „tratamen“ special, aplicat direct pe dantură, pentru a fi cât mai aproape de referinţă. „Am stat cu staniol pe dinţi mai bine de 10 ore, deci nu am mâncat nimic toată ziua“, a povestit Vocea din online.

La rândul său, CRBL a dezvăluit: „Cine se aseamănă, se adună! Nebunia ne caracteriază şi talentul ne recomandă! Microfonul şi «toacele» nu sunt o problemă pentru noi, nici rujul sau nici juriul. Problema noastră este cum împărţim trofeul. Dar, până atunci, vă las să savuraţi cea mai întunecată prestaţie a noastră. În prima ediţie o să înţelegeţi despre ce vorbesc“.

Alături de CRBL şi Vocea din online, celelalte cupluri de artiști din acest sezon sunt: Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul, ADDA şi Un artist niciodată trist, Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rap, Amna şi Milionara din Tenerife, Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock, dar și Wrs şi Emilian, câştigătorii sezonului 10.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite