Zarug dă de pământ cu concurenții „Te cunosc de undeva”: „Au impresia că emisiunea e doar despre cântat“

0
Publicat:

 Zarug (Mihai Dan) a dezvăluit redactorilor de la Click! amănunte inedite din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva“.

zarug hp jpg

Zarug (Mihai Dan), în vârstă de 39 de ani, este pasionat de muzică. De altfel, acesta și-a făcut debutul pe micul ecran în emisiunea „Cântă acum cu mine", de la Pro TV. Între timp, Zarug, a ajuns la „Asia Express“ și a făcut pare din mai multe show-uri produse de Antena 1. Acum, după ce a participat în calitate de concurent cu Jazzy Jo la „Te cunosc de undeva", Zarug ne poartă în culisele emisiunii de transformări.

„Job-ul meu presupune un soi de relație amicală cu participanții la show. De data aceasta, nu-i prea cunosc (n.r pe concurenți). E destul de greu să intri într-un soi de vrie din asta, în care intru eu, ca să-mi scot conținut - pentru că sunt mai domoli în poante de data asta. Cei mai mulți, sezonul acesta, sunt cântăreți, și, fiind cântăreți, au impresia că emisiunea e doar despre cântat. Și din toată ecuația asta uită exact partea aia importantă, cum se cheamă emisiunea. Și vin, și stau, și rod câte un cântec din ăla de 2 minute, câte o zi întreagă, și nu cumva să-și uite notele.

Și atunci, na, dacă-i vezi că sunt stresați, eu mai încerc să-i decontractez, mai fac o glumă, să mai și uităm de această competiție vocală, dar nu merge de mai multe ori. Dacă ar fi fost să fac echipă cu cineva dintre ei, cred că aș fi făcut cu Adda Balada, cu ea m-aș fi potrivit. O să fiu ocupat până la sfârșitul filmărilor, în luna iunie", a dezvăluit Zarug.

Citește în Click întregul interviu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite