„Te cunosc de undeva!“: Aurelian Temişan faţă în faţă cu dublu Aurelian Temişan

0
Publicat:

„E foarte greu când primeşti chiar un membru al juriului“, spun Emi și Cuza, cărora ruleta le-a dat o transformare într-un membru al juriului.

Emi și Cuza se transformă în Aurelian Temișan la „Te cunosc de undeva!“
Emi și Cuza se transformă în Aurelian Temișan la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Cea mai nouă gală „Te cunosc de undeva!“, difuzată în această seară, de la 20.00, la Antena 1, le-a dat mari bătăi de cap lui Emi şi Cuza. Ei  au avut o misiune foarte grea, pentru că artistul care le-a picat la ruletă s-a aflat chiar în faţa lor, pe scenă. Așa că tensiunea a fost de două ori mai mare când au evoluat în fața lui Aurelian Temișan.

Avem emoţii foarte mari! E foarte greu când primeşti la ruletă chiar un membru al juriului. Unde mai pui şi faptul că deja simţi că sezonul se apropie de final şi te cuprinde nostalgia”, a dezvăluit Cuza, în vreme ce Emi a completat: „Nu e o piesă grea, dar nu e nici uşoară. E un rap, printre primele rap-uri de la noi din ţară, dar are o alte metrică şi tendinţa noastră e să ne ducem cum auzim noi rap-ul acum“. Cei doi vor cânta piesa „O poveste din Vest“, din 1991.

„Piesa nu e neapărat genul nostru, dar asta nu înseamnă că nu am stat şi am ascultat-o întruna zilele astea, şi în maşină, şi în căşti, până când…tot n-am înţeles-o“, a glumit Cuza. Cum se vor descurca cei doi concurenţi şi cum va reacţiona Aurelian Temişan când se va vedea, la dublu, pe scena show-ului, telespectatorii vor putea afla urmărind ediția din această seară a emisiunii „Te cunosc de undeva!“, de la ora 20.00, la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite