Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Connect-R și Shift au câștigat ediția a opta din sezonul 20 | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a opta ediție Te cunosc de undeva! din sezonul 20 din 6 aprilie 2024, a adus noi transformări fascinante. Connect-R și Shift au câștigat ediția opta din sezonul 20. După o ediție uimitoare, jurații au acordat puncte concurenților, iar echipa câștigătoare a primit bonusul de 100 de puncte din partea lui Mihai Petre, scrie A1.ro.    

Te cunosc de undeva FOTO: Facebook/tecunoscdeundeva
Te cunosc de undeva FOTO: Facebook/tecunoscdeundeva

Connect-R și Shift au adus pe scena show-ului o interpretare demnă de primul loc. Connect-R și Shift au reușit să combine perfect muzică, actoria și recuzită cu o transformare marca Benny Hill.

Emi și Cuza s-au transformat în El Chombo și au făcut spectacol cu piesa „Chacarron”. Cei doi au fost nevoiți să se tranforme în El Chombo și să cânte o piesă a căror versuri sunt indescifrabile.

Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat în Mario Fresh și Renvtø și au cântat piesa care a domina topurile muzicale din țară „Necesar”.

În anul 1992, Annie Lennox și David Bowie au cântat „Under Pressure” în fața a 70 de mii de oameni, iar Jo și Liviu Teodorescu au reușit să aducă toată acea încărcătură plină de emoție în fața publicului!

Zarug și Eliza Natanticu s-au transformat în Ricky Martin și au făcut un adevărat show. Aceștia au primit ca referință una dintre cele mai fierbinți piese latino din toate timpurile, „She Bangs”.

Alexia Țalavutis și Dima Trofim au interpretat piesa „I'm Just Ken Scene” din filmul care a făcut senzație internațională Barbie!

Paula Chirilă și Romică Țociu s-au transformat în Raffaella Carra și au interpretat piesa „A far l'amore comincia tu”.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite