Te cunosc de undeva, 23 martie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi au câștigat ediția a șasea din sezonul 20 | VIDEO

0
Publicat:

Cea de-a șasea ediție Te cunosc de undeva! din sezonul 20 din 23 martie 2024, a adus noi transformări impresionante. Bella Santiago și Barbara Isasi au câștigat ediția a șasea din sezonul 20. După o ediție captivantă, jurații au acordat puncte concurenților, iar echipa câștigătoare a primit 60 de puncte, scrie A1.ro.  

Te cunosc de undeva! FOTO: (A1) Facebook/tecunoscdeundeva
Te cunosc de undeva! FOTO: (A1) Facebook/tecunoscdeundeva

Bella Santiago și Barbara Iași au câștigat, după ce s-au transformat în Cardi B și Megan Thee Stallion și au interpretat piesa „Bangos”. Cele două au reușit să facă un adevărat show pe scenă și au reușit să câștige 60 de puncte, clasându-se la distanță de doar 7 puncte de echipa de pe locul doi.

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu s-au transformat în Klemen Slakonja și au interpretat celebra piesă Putin, Putout, care este o parodie la adresa lui Vladimir Putin. Interpretarea acestora a fost una vibrantă și plină de mișcare.

Dima Trofim și Alexia Țalavutis i-au interpretat pe Viorica Rudăreasa și Ionel Tudorache pentru a interpreta piesa „Am cartofi, dar n-am ulei”.

Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat în Nacy Sinatra și au interpretat piesa „These Boots Are Made For Walkin”. Cei doi au aflat că vor trebui să se transforme în Nancy Sinatra în timpul antrenamentului pentru actorie.  

Eliza Natanticu și Zarug au făcut un adevărat spectacol după ce s-au transformat în  Loredana și B.U.G. Mafia și au interpretat piesa „Lumea e a mea”. Cei doi au reușit să energizeze audiența iar jurații s-au ridicat în picioare pentru a dansa.

Paula Chirilă și Romică Țociu s-au transformat în Lady Gaga și au interpretat piesa „Alejandro”. Cei doi concurenți au reușit să depășească orice așteptări printr-un număr de invidiat cu o coregrafie interpretată fără greșală.

Connect-R și Shift s-au transformat în The Swims și au interpretat piesa „Lose control”. Concurenții au fost pur și simplu uimitori prin dedicarea de care au dat dovadă pentru spectacolul adus în fața publicului.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite