Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Cine au fost câștigătorii celei de-a cincea ediții a show-lui TV?

0
Publicat:

O nouă ediție a emisiunii Te cunosc de Undeva și-a desemnat câștigătorii. Deși au reușit să își convingă colegii și jurații că merită să câștige gala, cei doi concurenți nu au reușit să își adjudece și bonusul de 100 de puncte, care la această ediție nu a fost acordat.

image png

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt concurenții care s-au întrecut și în această seară.

Dar doar doi dintre aceștia au fost desemnați câștigătorii galei cu numărul cinci Te cunosc de undeva! Sezonul 20: Connect-R și Shift. Cei doi s-au transformat în legendara trupă britanică The Prodigy și au interpretat impecabil renumita piesă a trupei "Firestarter", trupă care se bucură de una dintre cele mai mari recunoașteri în istoria muzicii electronice rock.

Ce vorbești! Eu nu știu cât v-ați rugat voi să vă pice un acest personaj, dar... ”, a declarat Aurelian Temișan.

Ozana Barabancea a declarat: „Lăsați-mă să fiu concisă! M-ați convins! Mi-a plăcut de Connect-R, v-ați simțit bine. Știm că o știați și s-a văzut. Dacă vă place și transmiteți, că ne contaminăm de bucuria voastră”, a spus Ozana Barabancea.

Andreea Bălan a considerat că momentul este unul dintre cele mai bune ale lor și, cu siguranță, cea mai bună transformare a lui Shift până în prezent. „Cred că a fost unul dintre cele mai bune momente ale voastre, dar cea mai bună transformare a lui Shift! Voi a trebuit să imitați niște mișcări naturale. Sunteți extraordinari”, a punctat Andreea Bălan.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite