Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Ozana Barabancea a oferit bonusul de 100 de puncte, stabilind echipa câștigătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emi și Cuza au câștigat gala, ajutați de bonusul de 100 de puncte oferit de Ozana Barabancea.

Foto: a1.ro
Foto: a1.ro

Cu foarte mult talent, Emi și Cuza au reușit să cucerească inimile juraților la gala deosebită de la "Te cunosc de undeva!" cu o transformare memorabilă în musicalul Chicago.

Într-o prestație plină de pasiune și energie, Emi și Cuza au adus pe scenă atmosfera vibrantă a anilor '20 din Chicago, captivând publicul prin interpretarea lor autentică și plină de viață.

Cuza și Emi au reușit să se transforme complet în pielea personajelor din Chicago, aducând în prim-plan carismă, grandoare și o doză subtilă de mister. Cu o coregrafie impecabilă și o prezență scenică care a captivat privirile, cei doi au reușit să redea cu succes esența acestui clasic al teatrului muzical.

Cu toate acestea, momentul culminant al serii a fost când jurata Ozana Barabancea a oferit un bonus neașteptat de 100 de puncte celor doi artiști. Acest gest nu numai că a confirmat excelența prestației lor, dar i-a și consacrat drept câștigători ai serii. Cuza și Emi au fost copleșiți de emoție și recunoștință, iar publicul a răsplătit această performanță memorabilă cu aplauze puternice.

Așadar, prin pasiunea lor pentru artă și dedicarea lor față de perfecțiune, Emi și Cuza au reușit să transforme această seară într-o experiență de neuitat, demonstrând că talentul și munca asiduă sunt recunoscute întotdeauna și că visurile pot deveni realitate în fața unui public recunoscător.

Colegii de la canapea au considerat și ei că au fost cei mai buni și le-au oferit cele cinci puncte per echipă.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite