„Survivor România“: un Faimos e ținut captiv de Războinci, iar Ștefania a răbufnit. „Scopul lui a fost să joace murdar“ VIDEO

0
Publicat:

Tensiunea creată de Doc în echipa sa își spune cuvântul. După o săptămână dezastruoasă, cu jocuri pierdute și eliminare, Faimoșii au început din nou cu stângul.

Ștefania își dorește ca Doc să plece de la Survivor România FOTO Pro TV
Ștefania își dorește ca Doc să plece de la Survivor România FOTO Pro TV

Săptămâna a început cu o premieră la „Survivor România“: jocul de captivitate. După victoriile de săptămâna trecută, Războinicii au continuat seria, au câștigat și această probă, astfel că au putut să ia în captivitate un membru al tribului Faimoșilor și l-au ales pe Remus.

În plus, înfrângerile s-au ținut scai de Faimoși. Astfel, ei au pierdut și primul joc de imunitate din această săptămână, deci au urmat noi nominalizări pentru eliminare.

Nominalizarea comună a fost Ionuț Iftimoaie, iar cei care au câștigat jocul de imunitate personal, Ștefania și Mihai Zmărăndescu, au făcut propriile nominalizări: Doc, respectiv Ada.

Atunci când și-a anunțat alegerea, Ștefania a răbufnit și a spus tot ce avea pe inimă, mai ales că Doc este Faimosul care a creat cele mai multe probleme și conflicte în echipa sa.

Îmi doresc din tot sufletul ca fanii Faimoșilor să aducă puțină lumină la noi în echipă, îmi doresc să se vadă care e persoana răutăcioasă, unde e întunericul, cine e acea persoană. De multe ori nu a respectat echipa, iar scopul lui a fost să joace un joc murdar. Eu nu mă pot asocia cu astfel de persoane. Votul meu o să meargă, din tot sufletul, către Doc“, a spus gimnasta Ștefania Stănilă.

Mă așteptam la această nominalizare, tensiunea dintre mine și colegii mei nu s-a stins. S-a dovedit că, de când această tensiune există, am avut parte numai de înfrângeri“, a fost replica lui Doc. „Tensiunea o să se ducă atunci când n-o să mai fii tu“, a încheiat Stefania.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite