Reacția soției lui Ionuț Iftimoaie, după conflictul cu Alin Chirilă la Survivor

0
Publicat:

Soția lui Iftimoaie a reacționat după bătaia lui Ionuț cu Alin Chirilă la Survivor România 2023 și spune că soțul ei a avut autocontrol. Bătaia celor doi a avut loc în cadrul unei probe din concurs, iar soția lui a trăit emoții puternice.

Ionuț Iftimoaie, la un pas de bătaie cu Alin Chirilă
Ionuț Iftimoaie, la un pas de bătaie cu Alin Chirilă

Soția și cei trei copii îl susțin pe Ionuț iftomoaie, care s-a bătut cu Alin Chirilă în cadrul unei probe de la Survivor România 2023.

Luptătorul este căsătorit cu Maria Iftimoaie de 16 ani. Soția lui a trăit emoții puternice în fața televizorului când acesta a trebuit să se bată în cadrul unei probe cu Alin Chirilă.

 „Am asistat cu sufletul la gură la acest joc! Unii au crezut că sunt în ring! Ionuț a dat dovadă de fair-play și autocontrol! Bravo Ionuț! Haideți Faimoși”, a transmis Maria Iftimoaie pe rețelele de socializare.

Deși s-au bătut, cei doi și-au dat mâna la final, fiind o probă în cadrul concursului, în care Ionuț Iftimoaie trebuia să ajungă la un covor pe care să pună o pernă de culoarea roșie, culoarea Faimoșilor. În fața lui era Alin Chirilă ca să-l oprească.  Practicantul MMA l-a prins pe Iftimoaie cu un procedeu interzis la Survivor. A fost o luptă serioasă, care l-a enervat pe Iftimoaie, după ce s-a eliberat cu greu din strânsoare.

Dacă mai faci odată asta, îți f** un pumn și te ia dracu”, a tunat Ionuț Iftimoaie, lui Alin Chirilă. „Hai mă, lovește-mă, hai!”, a răspuns Războinicul, care s-a îndreptat spre Iftimoaie. „Sunt niște reguli, toată lumea trebuie să le respecte. Tu de ce nu le respecți?”, a continuat Ionuț Iftimoaie.

Moderatorul concursului TV, Dan Pavel, a fost nevoit să încheie nedecis concursul, din cauza riscului de violență, după ce mai mulți concurenți s-au enervat și s-au împins. Niciunul dintre participanți nu a primit recompensa. „Este pentru prima oară când fac asta la Survivor”, a explicat Dan Pavel. La finalul probei, Iftimoaie și Chirilă și-au dat mâna prietenește, scrie GSP.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite