De ce a refuzat Pepe să participe la „Survivor” și „America Express”. A dat cu piciorul la bani mulți

0
Publicat:

Artistul român a avut propuneri avantajoase să participe la cele două show-uri televizate, dar a decis să le decline.

Cântărețul Pepe
Cântărețul Pepe

Cântărețul Pepe este un obișnuit al publicului din România, cu numeroase apariții televizate, lucru care îi place foarte mult.

Cu toate acestea, el a refuzat să participe la două dintre cele mai urmărite show-uri tv, foarte avantajoase pentru el și din punct de vedere financiar. Nu ar fi prima dată când refuză, pentru că în trecut a procedat la fel cu show-ul „Exatlon”.

El a dezvăluit pentru Cancan motivele refuzului său categoric, Pepe declarându-se un familist convins.

„Eu nu pot pleca mai mult de o săptămână. Nici la nea Marin nu prea m-am dus. Nu am doar un copil, ci trei, sunt întreținător de familie. Fetele stau la mine, le duc la școală. În plus, am multe concerte semnate pentru o perioadă lungă. Încă de când au apărut aceste show-uri mi s-a tot propus, începând cu Exatlon… Dar e exclus, nu am cum să merg, chiar dacă mi-aș dori. Nu rezist să stau două luni fără copiii mei. Nicio sumă de bani din lume nu merită asemenea sacrificiu”, a spus artistul.

Potrivit Cancan, Pepe ar fi urmat să primească 5.000 de euro pe săptămână dacă participa la ”Survivor”, dar a declinat invitația.

Cântărețul are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă, de care a divorțat în 2020 și un băiețel de opt luni cu actuala soție, Yasmine Ody.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite