Semifinala „Te cunosc de undeva!” 18 mai 2024. Patru echipe în Finala sezonului 20

0
Publicat:

Patru perechi calificate în Marea Finală Te cunosc de undeva! sezonul 20, în urma unei gale cu răsturnări impresionante de clasament. Cine s-a alăturat lui Jo și Liviu Teodorescu în lupta pentru marele premiu, scrie A1.

Te Cunosc de Undeva FOTO: Facebook/tecunoscdeundeva
Te Cunosc de Undeva FOTO: Facebook/tecunoscdeundeva

Semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024 a adus în fața telespectatorilor momente spectaculoase care nu vor fi uitate prea curând. De la divele muzicii latino, la cea mai faimoasă blondă de la Hollywood sau artiști inconfundabili, toți au fost prezenți pe scena datorită interpretărilor uluitoare ale concurenților.

Cele opt perechi au depus eforturi pentru a performa în lupta pentru miza uriașă. Dacă în urma duelului, Jo și Liviu și-au asigurat un loc în Marea Finală, ceilalți s-au luptat cu toate „armele”. Cu toții au făcut demonstrații de voce și talent pentru a se califica în ultima gală din acest sezon. Însă cele din urmă 4 echipe au trecut în etapa finală.

Patru perechi lupta pentru premiul de 15.000 de euro. Alexia Țalavutis și Dima Trofim au câștigat semifinala. Cu toate acestea, în această penultima gală, publicul prezent în platou a avut un cuvânt de spus.

Pe lângă Jo și Liviu, care s-au calificat deja în Finală, publicul a participat la alegerea echipelor care li se vor alătura. În urma unui cumulului între punctajele primite de-a lungul celor 14 gale și ale celor oferite de cei prezenți în sală, clasamentul general a fost răsturnat.

„Lupta” acerbă s-a dat pentru a patra poziție între Alexia și Dima și Emi și Cuza, aceștia din urmă urcând în clasament datorită punctelor oferite de public.

Astfel, cele patru echipe finaliste sunt: Jo și Liviu Teodorescu, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Connect-R și Shift, Emi și Cuza.

Jo și Liviu Teodorescu - calificați în urma duelului

Ilona Brezoianu și Florin Ristei - 1121

Connect-R și Shift - 1053

Emi și Cuza - 1031

Bella Santiago și Barbara Isasi - 979

Alexia Țalavutis și Dima Trofim - 974

Zarug și Eliza Natanticu - 897

Romică Țociu și Paula Chirilă - 833

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite