Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Gala cu numărul 13 a fost norocoasă pentru un cuplu feminin care l-a interpretat pe Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două frumoase artiste, Bella Santiago și Barbara Isasi au reușit să cucerească inimile auditoriului și ale juraților la gala cu numărul 13 de la Te cunosc de undeva!, ediția din 11 mai 2024, conform antena1.ro.

Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Cu o deghizare fără cusur în legendarul Michael Jackson și o interpretare a piesei "Billy Jean" plină de energie, cele două artiste au demonstrat încă o dată că se numără printre cele mai versatile și talentate voci ale industriei muzicale românești.

Costumele realizate impecabil și mișcările perfecte de dans, sincronizate în cel mai mic detaliu au adus în prim plan magia și energia lui Michael Jackson, iar Bella și Barbara au reușit să transmită această esență iconică în fiecare gest și notă muzicală. Interpretarea lor remarcabilă a reușit să prindă esența artistului și să o reinventeze într-un mod proaspăt și impresionant.

Jurații emisiunii au fost impresionați de performanța lor excepțională și le-au acordat puncte mari pentru pasiunea și devotamentul pe care le-au adus pe scenă. Dar, recunoașterea cea mai dulce a venit din partea colegilor lor de la canapea, care le-au oferit cele 5 puncte pe echipă, marcând astfel aprecierea și susținerea necondiționată a tuturor celor prezenți în sală.

Victoria lor meritată nu a fost doar o recompensă pentru talentul lor incontestabil, ci și o sărbătoare a perseverenței și muncii lor asidue în urmărirea pasiunii lor pentru muzică. Bella Santiago și Barbara Isasi au demonstrat încă o dată că sunt niște artiste de excepție și că sunt gata să cucerească orice scenă cu carisma și talentul lor incontestabil.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize, care vor putea fi urmărite pe Antena 1 şi AntenaPLAY. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite