Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Pe cine au jucat câștigătorii celei de-a noua ediții a emisiunii

0
Publicat:

Romică Țociu și Paula Chirilă au fost câștigătorii ediției din 13 aprilie 2024. Cei doi concurenți au obținut cel mai mare punctaj în gala cu numărul nouă a sezoului cu numărul 20 Te cunosc de undeva.

Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

În ediția din 13 aprilie 2024, Romică Țociu și Paula Chirilă au reușit să creeze un moment unic, conform a1.ro.

Romică Țociu și Paula Chirilă au reușit să surprindă pe toată lumea cu transformarea din această seară. Cei doi concurenți au intrat în rolurile lui Connect-R și Vioricăi de la Clejani și au cântat piesa - „BADGYAL”.

Ei au fost acompaniați chiar de Ioniță de la Clejani și întreg taraful acestuia.

Cei doi concurenți au fost apreciați de jurați, dar și de Connect-R pentru transformarea bună.

„Te iubesc, jur că eram 100% sigur... sunt două strofe grele, eram convins că nu o să poți să faci asta. Mă înclin în fața ta și să știi că nu am spus întâmplător că ești idolul meu. Nu vreau să mai amintesc de vârsta pe care o ai, pentru că nu ai nicio treabă cu vârsta pe care o ai, talentul și versatilitatea ta... Eu credeam că eu sunt cel mai versatil... Nu mai zic nimic.”, a spus Connect-R.

Romică Țociu și Paula Chirilă, devăluiri din culise

Invitați de curând la Neatza cu Răzvan și Dani, Romică Țociu și Paula Chirilă au vorbit despre show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!. Cei doi concurenți au mărturisit atunci că singurele probleme pe care le-au avut a fost la canto.

Jurații au devenit din ce în ce mai drăguți. Singurele probleme pe care le avem sunt la canto. Noi nu cântăm și totuși facem față. Sâmbătă nici eu nu am știut în ce hal arăt. Eu nu am putut să mă mai țin pe picioare acolo, mi-au dat niște tocuri foarte mari”, a declarat Romică Țociu, la Neatza cu Răzvan și Dani.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite