Semifinala „Chefi la cuțite“: proba „gustul copilăriei“, lacrimi și întâlniri emoționante

0
0

Raluca Todea, Dan Manciu, Oxy, Gabriel Drăgușanu, Florica Boboi, Adrian Stroe, Mădălina Cafadaru și Gigi Nicolae luptă pentru un loc în finală.

Ediția de luni seara a pus concurenții în fața ultimei confruntări înainte de semifinală. Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut de gătit câte o farfurie care să poarte amprenta creativă a căpitanului lor de echipă.

Mădălina Crețan și Titus Antonescu au părăsit concursul, iar Raluca Todea, Dan Manciu, Oxy, Gabriel Drăgușanu, Florica Boboi, Adrian Stroe, Mădălina Cafadaru și Gigi Nicolae au intrat în semifinală.

Semifinala sezonului 10 „Chefi la cuțite“ aduce probe dificile, dar și emoționante
Semifinala sezonului 10 „Chefi la cuțite“ aduce probe dificile, dar și emoționante FOTO Antena 1

În această seară, cei mai buni bucătari ai sezonului 10 „Chefi la cuțite“, concurenți care au făcut cel mai bine față tensiunii din platou și provocărilor de a găti contra cronometru în fața camerelor de filmat, vor trece prin cele mai tensionate probe din drumul către finală. Mai sunt doar câteva trepte de urcat până la cel mai râvnit trofeu și premiul de 30.000 de euro.

În această ediție, telespectatorii vor putea urmări primele două probe dintr-o semifinală cu trei provocări grele. La proba „gustul copilăriei“, concurenții vor avea de recreat în farfurie un preparat care să le amintească de atmosfera de acasă și de bunătățile puse pe masă în familie, dar și despre proba în care vor găti alături de o persoană dragă. Cine vor fi partenerii de gătit ai concurenților, cum vor decurge impresionantele întâlniri din platou cu cei apropiați, dar și cum se vor desfășura probele de foc ale semifinalei sezonului aniversar „Chefi la cuțite“ telespectatorii vor descoperi în ediția show-ului culinar difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20.30.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri