„Chefi la cuțite“, penultima confruntare înainte de semifinală. Concurenții gătesc mâncăruri din 9 țări

0
Publicat:

În ediția din această seară a show-ului culinar de la Antena 1, concurenții rămași în cursă vor găti preparate specifice unor gastronomii neexplorate până acum.

În această seară, chefii și echipele lor pleacă într-o călătorie culinară în jurul lumii: concurenții gătesc preparate din 9 țări. Va fi un tur gastronomic de forță, care va împleti gusturi, condimente și tradiții din țări foarte diferite.

Este penultimul battle – așadar, drumul spre semifinală este pavat cu probe din ce în ce mai complicate. Căpitanii de echipă și concurenții lor vor fi nevoiți să aducă în farfurii preparate specifice unor tărâmuri culinare neexplorate până acum.

„Toată lumea mă întreabă ce facem, iar eu habar n-am ce să le spun să facă. Sunt în pom și pomu-n aer“, a decretat Chef Bontea la începutul unei probe care îl trimite în niște destinații greu de reprodus culinar în farfurii.

Ce țări vor vizita cele trei echipe, cine va avea cel mai dificil itinerar gastronomic și ce echipă va câștiga la finalul călătoriei condimentate, dar și cine va părăsi concursul telepectatorii vor afla în ediția „Chefi la cuțite“ difuzată de Antena 1 în această seară, la 20.30.

Dan Manciu a fost la un pas să iasă din concursul „Chefi la cuțite“
Dan Manciu (centru) a fost la un pas să iasă din concursul „Chefi la cuțite“ FOTO Antena 1

Aseară, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au confruntat într-un battle rimat, în care porunca de a vorbi doar în versuri a făcut și mai dificilă misiunea de la bancurile de lucru. Cei afectați de această poruncă au fost concurenții echipelor lui chef Dumitrescu și chef Scărlătescu – cel de-al treilea căpitan de echipă, chef Bontea, fiind cel care a folosit amuleta rimelor.

Provocarea lansată de Gina Pistol a fost prepararea unei farfurii cu aperitiv, fel principal și desert care să conțină diferite tipuri de cocă, proba fiind jurizată de unii dintre cei mai apreciați brutari.

Battle-ul 16 a fost câștigat de echipa lui Sorin Bontea, iar în urma probei eliminatorii, Dan Manciu, concurentul lui Florin Dumitrescu, a avut cea mai slabă farfurie. Acesta a fost la un pas să iasă din concurs, dar chef Dumitrescu a folosit o amuletă și l-a salvat.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite