„Românii au talent“: o fostă profesoară de română dă o lecție de viață. „Am regăsit bucuria de a trăi. Uitasem de mine“

0
Publicat:

În ediția din această seară, oameni care nu au renunțat niciodată la visul lor vor face show pe scena concursului de la Pro TV.

Smiley și Pavel Bartoș la Românii au talent
Smiley și Pavel Bartoș vor prezenta noi numere de excepție la Românii au talent FOTO Pro TV

În doar câteva ore începe seara magică a celor care gândesc, speră și visează dincolo de posibil. Este o nouă ediție în care curajoși care au muncit toată viața pentru visul lor vor lăsa emoțiile deoparte și vor păși pe scenă pentru a străluci sub lumina reflectoarelor.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete se vor așeza încă o dată la masa juriului cu gândul de a îi recompensa pe cei talentați cu patru de „DA“ și chiar cu butonul auriu.

O concurentă de 50 de ani vine direct de la Iași pentru a arăta că „toți mai avem o șansă“. După ce a fost profesoară de limba română până de curând, a descoperit sportul și asta a ajutat-o să ajungă în cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. „Am regăsit bucuria de a trăi. Uitasem de mine“, declară ea, menționând că vrea ca mesajul ei să fie auzit de toate femeile care o privesc. Cât a muncit pentru ce va arăta în această seară, ce rezultate a reușit să obțină într-un interval atât de scurt și ce reacție vor avea jurații, descoperim curând.

„Am venit să fac spectacol, așa mă simt în elementul meu“, va spune un tânăr din Alba Iulia înainte de a prezenta momentul lui. Este convins că ceea ce a pregătit nu s-a mai văzut pe scena show-ului. Ce a pregătit și dacă va convinge că este atât de original pe cât a promis, vom afla în această seară.

De la acrobații executate în premieră, la concurenți care revin pentru a demonstra cât au evoluat, toate aceste momente pot fi văzute în ediția din acestă seară de la „Românii au talent“.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite